Ce trebuie sa stim despre criptomonede

Sunt probabil celel mai folosite idei mai preconcepute in prezent dar si unele dintre cele mai tari alternative de how made money!! De fapt, vorbim despre criptomonede, acele raritati dar si inovatii din lumea businessului, afacerilor in vanzari, tranzactii sau alte infiltratii in lumea burselor. Vorbim de fapt de criptomonede sau daca vreti un top criptomonede.

Daca ar fi sa incepem cu una dintre acestea, ar fi chiar acel bitcoin, clar primul din cursa acestora.Aparut exact in 2008, exact dupa ce Wall Street a acuzat bancile mari ca utilizau banii clientilor inutil, manipuland sistemul si percepand taxe exorbitante. Asadar, cei care au pus pe picioare criptomoneda, au vrut practic sa puna tranzactionarul care vindea sa anuleze comisioanele din dobanzi si tranzactiile sa fie cat mai clare si transparente. Odata cu aceste idei se elimina si mare parte din coruptie sau comisioane abuzive.

Ca si companii care au acceptat moneda Bitcoin printre primii a fost Reeds Jewelers, un lant mare de bijuterii din SUA. Pe langa acestia, alte nume mari si companii par sa le ”vina” bine moneda Bitcoin. Printre acesti am putea enumera Expedia, Dell, PayPal si Microsoft.

Apare dealtfel si Bitcoin Magazine care este promovata pe siteuri, forumuri care discuta despre criptocurrency comercializand si monedele. Lucru clar este ca prin aceasta cale, cu monedele virtuale se pot efectua tranzactii prin cec sau numerar. Bitcoin (BTC) se poate utiliza sub mod de semnatura, o linie lunga de cod de securitate, criptata cu 16 simboluri dinstincte. Cel care achizitioneaza poate decripta semnatura cu ajutorul smartphone-ului sau inteligent pentru a obtine astfel criptocurrency. In acest mod se pot face tranzactii de vanzare/cumparare a bunurilor si serviciilor.

O alta moneda care urmareste Bitcoin indeaproape este Ethereum, o platforma software care permite dezvoltatorilor sa construiasca aplicatii descentralizate.

În timp ce blocul Bitcoin este folosit pentru a urmări proprietatea monedei digitale (bitcoins), blocul Ethereum se concentrează pe rularea codului de programare a oricărei aplicații descentralizate. În blocul Ethereum, în loc de minerit pentru bitcoin, minerii lucrează pentru a câștiga Eter, un tip de cripto-token care alimentează rețeaua. Dincolo de o criptocurrency comercializabilă, Etherul este de asemenea utilizat de dezvoltatorii de aplicații pentru a plăti taxele și serviciile de tranzacționare pe rețeaua Ethereum

Ripple Labs creaza Ripple (XRP) un token nativ al protocolului de plata. A fost creat in anul 2000 pentru ca mai apoi sa fie sub forma de token al celor de la Ripple Labs, fosta Open Coin.

Ripple Labs este o companie privată care dezvoltă produse de infrastructură a sistemului financiar pentru bănci și alte instituții financiare. Prin intermediul blockchain-ului RippleNet pentru întreprinderi, Ripple Labs operează o rețea globală de plăți bazată pe tehnologia blockchain, utilizată pentru a facilita plățile digitale din întreaga lume, în timp ce utilizează tokenul XRP pentru unele dintre produsele sale

Una dintre ideile de a face mai usoara calea de tranzactionare cu criptomonede este infiintarea unui nou browser, BRAVE. De ce Brave? Pentru o mai mare libertate pe WEB, prin blocarea anunturilor in mod prestabilit, utilizatorii sa se poata inscrie la anunturi discontinue, care nu sunt originale pentru browserul utilizatorului. Platile care sunt cota din venit pentru editori si creatori de continut, se efectueaza cu tokenul BAT, ERC-20 emis de ICO Brave. Practic, o solutie care cei care fac tranzactii cu cripto.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.