Stivuitorul tau are nevoie de gama vasta de servicii oferite de Hakuservice

Daca detii o afacere sau chiar mai multe, stii cat de importanta este existenta unui stivuitor in firma ta. Este un element cheie al afacerii deoarece indeplineste sarcini pe care angajatii tai nu le pot indeplini. Aparent, un vehicul industrial mic, acesta poate muta echipamente sau materiale de capacitati mari.

Platforma cu o furca actionata hidraulic, atasata in fata, poate ridica sau cobori anumite incarcari. Cred ca aceste aspecte le cunosti deja. Insa, la cine apelezi atunci cand stivuitorul tau are nevoie de mentenanta? Recomandarea mea pentru tine este Hakuservice.

Cu o experienta de peste 8 ani pe piata de profil, echipa Hakuservice iti pune la dispozitie o gama vasta de servicii, cu aplicare in diferite domenii precum: transport, agricultura, auto, logistica, marina, constructii, energie solara, golf si asa mai departe. Acestia iti pun la dispoztie si baterii de tractiune pentru stivuitoare – atat noi, cat si second hand.

Nu uita de optiunea la care ai acces atunci cand cumperi de la acestia – daca cumperi o baterie noua, acestia o vor prelua pe cea veche in sistem buy – back. Este un lucru de care nu beneficiezi la orice magazin de acest fel, asa ca nu ezista sa te bucuri de acest serviciu.

Totodata, daca detii un stivuitor ce functioneaza pe baza de curent electric, este important sa ai grija de inima lui, anume bateria. Poti apela la Hakuservice pentru o diagnosticare completa a problemelor aparute la inima stivuitorului.

Acestia ofera si alte servicii precum:

  • Intretinere perioadica preventiva a bateriilor
  • Service de regenerare a bateriilor
  • Service pentru orice tip de baterie
  • Service si reparatii pentru orice tipuri de redresoare
  • Colecteaza deseuri de baterii
  • Furnizeaza baterii noi
  • Furnizeaza accesorii pentru orice tip de baterii redresoare si statii de incarcare.

Esti o persoana norocoasa daca detii un stivuitor ce  functioneaza pe baza de curent electric. De ce? Pentru ca este cel mai ecologic stivuitor – nu emite fum in timpul functionarii. Astfel, te bucuri de o experienta placuta in timpul muncii si nu daunezi mediului inconjurator in vreun fel.

Stivuitoarele cu baterie sunt si mult mai sigure, trebuie sa stii neaparat asta. Datorita bateriei ce actioneaza ca o contragreutate, stivuitorul poate fi controlat mult mai usor si are si mobilitate mai mare.

Pentru ca echipa Hakuservice incurajeaza folosirea stivuitoarelor cu baterie, iti pune la dispozitie o gama larga de tipuri de baterii precum:

  • Baterii tractiune
  • Baterii stationare
  • Baterii semitractiune
  • Baterii second hand
  • Regenerare
  • Piese de schimb pentru baterii

O poti alege pe cea potrivita pentru stivuitorul tau, iar in cazul in care prezinta un defect mai major poti achizitona piese de schimb de la Hakuservice. Echipa cuprinde totalitatea serviciilor de care stivuitorul tau are nevoie pentru o functionare optima, la paramentrii normali si sigura.

Un plus de detalii ce vin in completarea celor enuntate anterior poti acumula daca accesezi site-ul baterii-stivuitor.ro. Alege serviciile de la Hakuservice si ofera-i stivuitorului tau mententanta de care are nevoie.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.