Rolls Six Senses

Una dintre editiile limitate Rolls Royce Ghost si anume Six Senses, aduce stil si lux prin fiecare element din componenta. Incepand ca de obicei cu motorul de 6,6 litri in V 12,  care  atinge fara nici o jena 100 km in 4,9 sec. , Senses aduce pe primele locuri ,, personalitatea,, unei masini. Prezentata la Beijing, masina a fost o propunere pentru milionarii care si-au dorit o astfel de bijuterie. Deocamdata, sustin cei de la Rolls Royce Romania, nu a fost discutata o productie in serie pentru aceasta masina.

Vopsita cu o vopsea speciala Carrara White in exterior si Walnut Burr in interior, masina dispune si de jante speciale cu un design aparte.

Pielea naturala din interior, tratata dupa metode noi si moderne , devolta un miros special care aduce intr-adevar un aroma si desfatare pentru simturile tactile. O autenticitate mai aparte o constituie mocheta si covorasele din interior care sunt lucrate din lana. Ambianta crescanda o aduce mini-barul in asa fel incat sa satisfaca si simtul gustului pe langa cel al mirosului.In sfarsit, sistemul audio ,ascuns sub tapiteria din piele, sub forma unor  Exciter-speakers, creaza capatul de ambient si relaxare pe parcursul  drumului sau repausului in bancheta.

Rolls ghost

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.