Piese auto pentru orice masina

Una deintre cele mai constante obligatii pe care le are un posesor de autovehicul, este fara nici o indoiala aceea de a se ocupa strans si la obiect de intretinerea acestuia. Mai ales in perioada schimbarii de anotimp, cand dupa cum bine stim cu totii trebuie o verificare mai amanuntita a antigelului, lichidului de frana, uleiului si cel mai primordial as putea spune, schimbul anvelopelor.

Eu ma confrunt in fiecare an cu problema schimbarii acestora. Schimbare care insemna mutarea anvelopelor de iarna pe aceleasi perechi de jante.

Si asta o faceam de vreo cativa ani. Pana cand am fost nevoit sa-mi schimb bucse, rulmenti, brat de suspensie roata, toate acestea datorita faptului ca foloseam aceasta tehnica de schimb.

brat suspensie
brat suspensie roata

Norocul meu a fost ca in urma unor recomandari am gasit piese auto ieftine , salvandu-mi cumva un plus de buget. Pana la urma , conform indicatiilor, mi-am facut un set de roti pentru iarna si unul pentru vara.

Echilibrate  de profesionisti, am toata increderea ca voi putea circula in siguranta si fara grija. Oricum pentru micul meu Corsa , piesele sunt aproape intotdeauna de gasit. Este de ajuns sa caut piese pentru Opel si variantele sunt deschise pentru toate modelele de masini.

Imi amintesc cat de mult isi cauta un prieten o piesa , un rulment de presiune pentru un X5 . Nu gasea ceva concret sau sa fie sigur ca se va potrivi. I-am recomandat Auto-Timas . Aici  mi se parea ca vad o gama destul de variata de piese auto. Si bineinteles si piese de BMV . Doar trebuia sa cauti in functie de model, tip si piesa.  Tocmai asta imi place la magazinele auto online. Ai posibilitatea sa-ti setezi singur optiunea dorita.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.