OilEnergyTrading pentru drumuri mai lungi

Gasisem undeva, intr-un articol, un paragraf in care se spunea ca Romania s-a mentinut anul trecut pe locul zece in topul producatorilor de petrol din Europa si Eurasia. acestea conform unor statistici realizate la British Petroleum cu o productie de 87.000 barili pe zi. Bineinteles ca in topul acestei industrii nu se putea afla altcineva decat Rusia , Germania, Franta , etc.

pic5

Ma gandesc ca asa ar putea sa se dezvolte si unele companii in domeniul industrie petroliere. Si chiar as fi fost curios cate dintre acestea vor rezista cu stoicism , daca tinem cont ca este o industrie  de la care pleaca aproape tot ce misca prin mijloacele de functionare a acestui TOT pe Pamant.

Nu mi-a luat mult sa gasesc o astfel de companie de trading in acest domeniu comercializarii de produse petroliere. Pe o piata cu multe concurente, Oil Energy Trading , reuseste sa comercializeze produse precum : motorina Arctic, Euro 5,  benzina la preturi mici, pacura usoara, combustibil termic lichid. Click aici pentru a urmari diferite preturi la motorina.

Cu parteneriate pe termen lung , oferta celor mai calitative produse , face din compania Oil Energy Trading sa isi castige respectul si increderea fata de partenerii de afaceri .

Pe www.oilenergytrading.ro , acest portal de comercializare a acestei companii , se poate vedea clar misiunea si dezvoltarea sistemului in industria petroliera. Parte a grupului Tiriac, Oil Energy Trading si-a propus din 2012 sa fie un adevarat partener pe piata cu obiectivul de a deveni cel mai eficient si de incredere furnizor de produse petroliere din Romania ( si chiar un lider de piata ) pana in 2012 iar pana in 2017 din Sud-Estul Europei.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.