Navigatia dedicata sau telefon – ce te ajuta mai mult?

Smartphone-urile servesc ca înlocuitori moderni pentru o mulțime de aparate sau dispozitive – ceasuri, calendare și camere pentru a numi doar câteva. In plus, telefoanele inteligente sunt și dispozitive de navigare, la îndemâna tuturor.

Abundența de smartphone-uri a făcut ca mulți șoferi să apeleze la acestea în defavoarea unor sat-nav-uri autonome – fie modelele încorporate, fie modelele aftermarket.

Te-ai saturat sa ramai fara baterie la telefon in timp ce ai mai mare nevoie de Google Maps, cand esti intr-un loc nou? Sunt nenumarate momentele in care primesti mesaje de avertizare legate de faptul ca nu ai memorie pentru a folosi aplicatiile de care ai nevoie sau a le mentine actualizate la zi? Ti-a ajuns sa te chinui sa vezi cifrele sau numele mici de pe ecranul telefonului, la volan?

Este timpul sa instalezi o navigatie dedicata, cu Android, in masina ta!

Faptul că o navigatie prin smartphone este aproape gratuit de folosit, efectiv (dacă nu luați în calcul costurile mari ale telefoanelor de ultima generatie si abonamentul sau incarcarea prepay) face ca sistemele multimedia încorporate sau aftermarket să pară …un moft, la prima vedere.  Sistemele aftermaket sat-nav de bună calitate costă de obicei peste 100 de Euro, iar versiunile montate din fabrică pot fi o opțiune scumpă pentru o mașină nouă.

Există totuși motive pentru care să alegi o navigatie dedicată pentru masina ta – nu doar pentru ca sunt mai sofisticate decât sistemele de navigare pentru smartphone, oferă informații și funcții mai bune despre trafic si sunt mai mari.

Faptul ca ramai fara spațiu pe smartphone  este o problemă comună, iar sistemele de navigatie cer tot mai multi GB – lucru ce nu este deloc placut pentru utilizatorul mediu de smartphone. Telefononul pur și simplu nu este o soluție sat-nav corespunzătoare pentru anul 2020!

Este mult mai ușor să folosiți un sistem de navigație corespunzător decât un telefon. Sunt mai bine concepute pentru a fi utilizate în mașini, cu ecrane mai mari și, cu sisteme încorporate, sunetul este mai puternic și mai clar, deoarece se redă prin difuzoarele audio ale mașinii. Cu o unitate încorporată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea bateriei sau detașarea ei de la bord, de fiecare dată când parcați. In plus, poti atasa senzori de parcare, camera pentru marsarier si poti transfera si comenzile de pe volan direct in navigatie.

Mai mult decat atat, gratie sistemului Android, ai la dispozitie toate aplicatiile din Google Play si nu esti limitat doar la muzica, navigatie, precum in Android Auto.

Te-ai saturat de telefon la volan? Esti constrans de un buget anume sau vrei sa faci economii si nu vrei sa dai o avere pe o navigatie dedicata de marca?

Alege navigatiile dedicate pentru masina ta, cu cele mai recente actualizari Android, cu garantie excelenta si preturi mici la Autodrop! Te bucuri de consultanta gratuita, servicii de instalare, accesorii potrivite pentru aproape orice masina si livrare rapida.

Dacă te bazezi în mod regulat pe aplicatiile de navigație, petreci mult timp pe drum și stai vreme indelungata in trafic, atunci o navigatie cu Android ar putea fi cea mai buna investiție pe care o poti face in anul 2020!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.