Efectiv AutoHut

cu masina

Prietene, asculta la mine, toti cei care iti ofera ajutorul pentru a-ti rezolva masina si ieftin pe deasupra sunt niste sarlatani. Cand iti vor spune ca o piesa care oficial costa Atat si tu vei plati  mai putin, ei bine sa nu te increzi in ei pana nu mai intrebi si nu te convingi tu singur, singurel despre adevarul trait de cei in cauza

Cam asa suna o discutie intre un proaspat proprietar de masina si un convins profesionist in ceea ce priveste  achizitionarea de piese, service-uri si alte servicii in vederea functionarii optime al autoturismului personal sau nu.

imi amintesc o intamplare de acum cativa ani, unde eu , am fost rugat de o cunostinta sa-l duc din Vaslui tocmai pe undeva , prin  Rm.Valcea. Erau totusi cativa km… Tocmai ce luasera o masina la mana a doua , bunicica ce-i drept, dar era totusi o Dacie Break . Nu ca mi-ar fi oarecum tinand cont ca pana prin 2007  si eu am avut tot Romaneasca Dacie,  dar ezitarea mea era cumva una mai rasarita tinand cont ca la doua zile de la achizitionare urmam sa fac un traseu cam desfasurat, zic eu… In fine, verificarile de rigoare, ulei, filtre , frane si mai suflam putin carburatorul si pornim.

Intamplarea face ca atunci, pe undeva pe la Bran, sa se defecteze una din piesele pe care daca nu le aveai de rezerva prin portbagaj, nu prea aveai ce cauta cu dacia la drum . Era vorba de bobina de inductie care ne-a lasat taman in mijlocul campului , fara sa stim incotro si unde sa apucam, Branul lasandu-l in urma cam cu vreo 3 km si urmatoarea localitate mai ca de-abia se vedea. Si da-i talpa. Dupa vreo trei ore de umblat pe la oameni cu masini, ne-am pricopsit cu o bobina veche de tot ( bineinteles in schimbul a o gramada de bani).

Ce vreau sa pun in lumina este faptul ca atunci , cam greu cu laptopul, greu cu wireles si telefoane de ultima generatie.  Stateam, si ma gandeam cam cat de usor mi-ar fi fost sa gasesc ca acum pe telefon ,un magazin de piese auto online, sa dau un telefon si sa explic poate cat de de mult am nevoie de o piesa pentru masina mea. Chiar daca as fi intarziat putin, dar linistea si calmul mi-ar fi fost mult de folos in acele situatii stiind ca exista AutoHut.Ro, un magazin de piese auto online, care cu siguranta, aflandu-ma in acele clipe, tind sa cred cu tot dinadinsul ca m-ar fi facut fericit…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.