Carlig de remorcare de la Auto Hak

logoIntalnesc deseori intrebari sau curiozitati in privinta folosirii cat mai utile a unei masini. Sincer, daca ar fi dupa mine, cred ca cel mai util lucru ar fi sa-mi pot agata o remorca mica in care sa-mi pot pune sculele si accesoriile pentru pescuit sau sa-mi achizitionez o mica rulota. Cred ca mi-as putea transforma  in realitate un vis, orice iesire pe balta sau excursie  intr-o locatie permisa in natura .

As scapa si de intinsul cortului, si de inghesuiala lucrurilor in masina, spatiu ocupat, etc Insa totul poate porni de la un singur lucru. De la un carlig de remorcare. Care, cum si de unde il achizitionez ? Care este mai bun si in care parametri sa se incadreze. Unde il gasesc si daca este de calitate. Acestea sunt intrebari pe care si le pune oricine isi va pricopsi autoturismul cu un astfel de ,, gadget,, .

Recent , un vecin al carui Peugeot 307  l-am vazut  incadrat de o mica rulota , m-a facut sa indraznesc sa-l iau putin la rost. Mi-a spus ca nu i-a fost atat de greu sa isi gaseasca un carlig dedicat  special masinii , un carlig de remorcare Peugeot 307.  Si instalatia electrica aferenta cu 7 pini gratuita, omologat RAR , usor de montat si garantat 36 luni. Interesant ! Ma gandesc serios sa-mi accesorizez masina si  clar ca voi profita si eu de astfel de oferte pentru un anume confort.

carlig remorcare

Un site pe care ofertele se intrec . Vad carlige de remorcare chiar si pentru diferite modele de autoturisme. Ma gandeam ca cele de fite nu isi vor gasi locul aici dar un model de carlig de remorcare pentru Mercedes imi face inca odata prezenta ideea ca la cati CP au aceste masini, un astfel de carlig este de bun augur. Un carlig de remorcare pentru Ford Mondeo este dealtfel prezent cu acelasi bonus ca si la alte modele, instalatia electrica inclusa in pret.

Un lucru util pe AutoHak este acela ca poti sa-ti alegi din categoria masinilor si modelul din care face parte masina ta, cu carligul aferent acestuia.

Related Post

One Comment on “Carlig de remorcare de la Auto Hak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.