Ajutor Auto-National

logoAm fost abordat odata de catre o cunostinta care ma ruga sa-i gasesc cativa posesori al unui tip de autoturism din si pana intr-un anume an. Ideea era ca omul facea un sondaj de opinie pentru o firma si vroia sa afle cum , cat si in ce fel erau multumiti oamenii si posesorii de masini aferente.  Mi se parea ca este floare la ureche in prima faza dar aveam sa imi schimb impresia imediat ce am luat mouseul in mana si m-am apucat de cautat. Gaseam exact ce nu imi trebuia pe siteurile de specialitate auto , ba nu se potriveau la ani, ba nu erau modelul vizat si asa mai departe.

Pana la un moment dat cand imi sare in click siteul AutoNational, pe care spre surprinderea mea am gasit in foarte scurt timp ceea ce ma interesa. Bineinteles , mi-am luat notite si prin informatiile puse la dispozitie prin optiunile din site, am putut lua legatura cu cei care detineau masinile si am putut sa-i intreb si sa aflu toate cele necesare prietenului cu sondajele.

auto national

Dupa cateva zile am fost sunat de cineva care ma ruga sa-i gasesc o masina . Da , exact, o masina ! Chiar m-am mirat de ce eu si ce treaba am eu in afacerile cu masini. Si …de unde ma pricep eu, asa, deodata la masini ?

Imi spune ca a vorbit cu cineva care i-a spus ca-l ajutasem cu niste informatii acum cateva zile. Pana la urma ma gandesc sa incerc si intru din prima pe siteul celor de la AutoNational.Ro si prin modalitatile si oportunitatile simple de cautare gasesc cateva masini ce se potriveau cumva cu ce vroia tipul . Il sun si ii dau ideile gasite. la putin timp ma suna si imi cere detaliile uneia dintre masini , nr telef proprietar si , stupoare, aflu ca a si cumparat masina la cateva zile.

Deci se poate, da ?

Related Post

2 Comments on “Ajutor Auto-National

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.