Advertising trailer de la Adbicy

Un Roll UP Banner Stand sau reclama este sufletul comertului spune una dintre marile vorbe  si aplicatii ale specialistilor de marketing, prezentare de produse si alte forme de a promova un  anume ceva… cateva dintre ideile de prezentare sunt intr-adevar , demne de invidiat datorita modului activ, dinamic, comic sau direct emotional  cu sentimentele fiecaruia dintre noi.  Multe dintre promovari ale produselor, includ implicatia directa ale promotorilor sau comerciantilor, producatorilor sau chiar prin intermediul clientilor.

Revin cu un mod mai dinamic de promovare, prezentare sau pur si simplu de a face reclama unui produs.

Despre ce forma de reclama este vorba in Roll UP Banner Stand ? Un mod inedit pe care cei de la AdBicy l-au dezvoltat pentru a te face vazut , prezentat si informat totodata.  Un mijloc de a transporta reclama, imaginea sau numele  peste tot unde posibilii clienti si consumatori au nevoie .

Ad Trailer...

Pe orice straduta, la orice semafor si in orice oras. AdBicy poate insemna o bicicleta cu un carucior unde atasat de un panou publicitar , respectiva firma va fi vizibila atata timp cat firma este dispusa sa plateasca. Inovativ, nu ?

Related Post

One Comment on “Advertising trailer de la Adbicy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.