Un smartphone de poveste

Allview isi etaleaza calitatile  inca o data si aduce o chestiuta destul de serioasa in atentia amatorilor de mobile.  Da, un smartphone, caci despre asta vorbim , un device care vrea sa fie un varf de gama intre produsele  Allview .

 X1 Xtreme , aduce in premiera un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800, o putere mai eficienta si mai precoce as putea spune pentru gama de gen… Un design Unibody, un display full HD, si… atentie : de 5,5 inch, transforma utilizarea  mobilului  intr-o experienta destul de placuta.

13-hdr

Totodata, vine cu 3 GB memorie RAM si 32 GB memorie flash, conectivitate GPS cu suport Glonass, compatibilitate HD voice ruland pe binecunoscutul deja Android 4.2 Jelly Bean.

Totusi , pentru pasionati , principala atractie este o camera foto de 16 MP, dotata cu LED Flash , senzor  BSI si sistem optic de 8 lentile cu filtru UV si antireflexie, cu lentila frontala fabricata din safir. Daca aceasta camera deja poate intruni calitatile unui aparat foto profesional, atunci trebuie spus ca o alta camera, frontala de aceasta data, faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete. Ei bine , aceasta are 8 MP, marime pe care unele smartphoneuri nu le ating nici la cele principale…

Proiectul X1 Xtreme urmeaza o viziune din luna decembrie a anului 2012 pe care am dezvaluit-o si in calendarul anual al companiei , iar astazi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem si am creat un device de top care ofera vizitatorilor tot ce si-ar putea dori de la un smartphone…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.