Reincarca sigur si rapid

Recent m-am pricopsit cu o micuta tableta care avea pe langa alte proprietati si aceea de a folosi modul telefon. Pur si simplu bagi o cartela SIM si ai posibilitatea sa vorbesti  exact ca de pe un mobil . Dar problema cu care ma confruntam era aceea ca , ori pe cartela din abonamentul meu nu aveam internet , ori pe alta pe care aveam internet nelimitat nu aveam minute disponibile pentru convorbiri.

Asa ca un timp, ma multumeam doar cu internetul 3 G. Totusi, as fi vrut sa am disponibil si functia de apel telefonic , asa ca dupa multe cautari am descoperit  siteul Reincarcare.ro , unde am gasit si multe dintre posibilitatile care m-au salvat din impasul creat.

Pe langa optiunile platite, reincarcarea la o cartela Vodafone te fidelizeaza cu bonusuri, minute si SMS-uri, in functie de valoarea pe care o incarci sau vechimea cartelei prepay.

incarcare

Acest site, ofera posibilitatea incarcarii creditului pe cartela prepaid, printr-o varianta directa,  instant, eficient si sigur. Asadar, plata si demersul pentru toate acestea sunt acum mult mai usoare, indiferent de retelele de telefonie, Vodafone, Orange sau Cosmote.

Bineinteles, si aici poti beneficia de avantajul celor trei pachete de reincarcare Cosmote : Direct, Credit, Minute… cu sau fara cod de reincarcare Cosmote .

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite , fiind in reteaua Orange, am fost nevoit sa citesc despre optiunile de incarcare la o cartela prepay Orange .

Deci pasi simpli :

  • Selectezi operatorul de telefonie
  • alegi tipul reincarcarii ( direct sau cu cod PIN, optiuni, internet, etc)
  • suma cu care se doreste reincarcarea cartelei
  • Ar fi bine sa cititi toti termenii si conditiile
  • apesi butonul Reincarcare pentru redirectionare in urmatoarea pagina
  • Si bineinteles, butonul Plateste care te va trimite in modul de plata securizat al Pay U, pentru siguranta platii.

Toti acesti pasi nu dureaza mai mult de 2-3 minute si codul de reincarcare este livrat imediat. Deci , mi-am rezolvat problema cu tableta mea si telefon in acelasi timp, rapid, cu doar cativa euro si am asigurat timp de o luna internet, viteza, minute incluse si mesagerie. Toate acestea intr-un pachet rapid. Pentru mai multe detalii afla mai multe pe site .Oricine se poate convinge de lejeritatea si comoditatea serviciilor oferite…

Related Post

One Comment on “Reincarca sigur si rapid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.