Personalizarea unei afaceri

Cum poti sa-ti personalizezi o afacere atunci cand esti inca mic, esti gasit doar cate putin sau nu reusesti sa-ti faci un renume cat de cat acceptabil , specific businessului pe care il practici . Bineinteles, prima data fiecarui brand ii va trebui un produs, un logo si bineinteles, vanzari. Acestea nu vor fi nicicum posibile daca nu investesti cumva in minimul de aparatura , sa spun asa, necesara eficientei afacerii.

Ok, vom spune, produsul il am, dar cum ma fac cunoscut ? Foarte simplu. Impartind deja binecunoscutele carti de vizite, diferite discounturi carduri sau pliante informationale cu reduceri.

Totusi, pentru realizarea acestora , sigur ca este nevoie de o anumita tehnologie. Aceasta consta in achizitionarea unei imprimante matriciala , care va putea pune in aplicatie executarea unui  formular pretiparit cu logo-ul companiei, folosit si intalnit in cele mai dese cazuri la receptii hoteluri, sali de fitness, solar sau centre de agrement. O astfel de imprimanta matriciala este disponibila la ItgStore.ro, unul dintre cunoscutii pe piata acestor deviceuri.

Cu aceste imprimante, documentele sunt incarcate rapid si sunt folosite in domenii precum : distributia carburantilor,industria farmaceutica sau pur si simplu la birouri.

O afacere in care distributia este pe primul plan, trebuie sa detina un aparat de etichetat  , simplu de folosit si care sa poata fi tinut in mana cu usurinta . Unul care sa poata fi folosit atat la birou cat si acasa. Practic, la ITGStore, unul dintre cele mai mobile si simple este Brother PT-H105 .

PT-H1051-500x500

De asemenea companiile care doresc doar o gestiune a fluxurilor de marfuri, pot alege Sagasoft , un modul de interfatare pentru terminale mobile care ruleaza cu Windows. acesta se instaleaza pe terminalul mobil si sistemul pe care este instalata aplicatia.

solutie_software_saga-500x500

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.