Pe strada gadgeturilor

logoAm vazut de multe ori diferite gadgeturi, laptop-uri, tablete , telefoane care aratau intr-o stare destul de jalnica raportat la timpul de cand au fost achizitionate. Zgariate, sparte, lucruri care pot costa destul de mult dar pentru utilizator pretul nu inseamna nimic sau nu pune pret prea mare pe acestea.  Eu unul, trag cu dintii si de cel mai simplu telefon pe care l-as detine  , incercand cu tot dinadinsul sa-i pastrez cumva forma cu care a fost inzestrat.  Ma gandesc , sensibil cumva , ca un device poate fi tratat asa cum te poate ajuta la randul lui si nu are rost sa-l indepartam de civilizatie, atata timp cat ne ajuta sa traim in ea. watermark.php

Sunt multe astfel de locuri de unde poti sa achizitionezi un gadget insa pe StradaIT.ro, poti gasi si alte diferite accesorii pentru acestea. Te poti convinge doar cu un singur click aici despre varietatea de produse din cadrul magazinului.

Un sfat prietenos care sa ajute la intretinerea deviceului tau mobil este ca atunci cand te gandesti serios la achizitionarea unui astfel de lucru, sa te gandesti si la felul cum o sa-l pastrezi. Spre exemplu, daca te gandesti la un laptop, gandeste-te si la o husa pentru laptop.  Sincer, unul dintre cel mai indicat model si oferta de laptop de pe Strada It. ro este un laptop Dell.

laptop dell

Daca iti iei o tableta sau un telefon, atunci o husa , atat pentru protectie cat si pentru stabilitatea lejera in a o putea folosi este cel mai indicata pentru tine.

Pentru orice mic  gadget tehnologic, incerc sa caut pe cat este posibil si ceva pentru intretinere si protectia acestuia. Si cel mai indicat este sa cauti diferitele accesorii in acelasi loc de unde cumperi si gadgetul.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.