Ora intr-un ceas placut

De obicei nu port ceasuri de mana. Ba din contra. Am doua, trei insa le pun doar cand imi aduc aminte. Deseori le folosesc doar la evenimente sau in momentele cand dau cu ochii de unul dintre ele  in vitrina din camera .

Insa nu spun ca nu mi-ar place un ceas frumos, sa fie elegant si sport totodata. Practic aceasta este o combinatie pe care si-ar dori-o orice purtator de ceas de mana. Din cateva priviri aruncate pe siteurile de profil sau prin diferite magazine, mi-am tot satisfacut ochiul cu cateva dintre aceste accesorii insa nu am gasit acel ceas care sa ,, ma consacreze,, sau sa ma hotarasca cumva.

[junkie-button url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4e586cac4&unique=2e49eab4f&redirect_to=https%253A//www.watchshop.ro/ceasuri-barbatesti/filtre/informatii-generale-stil-casual-sport/” style=”purple” size=”large” type=”round” target=”_self”] Vezi aici ce ti se potriveste si alege din gama de ceasuri casual sport [/junkie-button]

Multe se desparteau de mine ca fiind ori foarte scumpe , design repingator sau lipsa calitatii . Macar asa, cat de cat .. pentru un buzunar normal. Imi doresc un ceas care sa poarte stilul casual sport, sa fie dintr-un material usor si rezistent , chiar rezistent la apa . Mi-a atras atentia  un Ceas Casio SPORT AW-80-1AVDF  prezent pe WatchShop.ro , care s-ar parea ca respecta intocmai cerintele dorite de mofturile mele. Este din plastic, o culoare destul de potrivita pentru barbati si este rezistent la apa .

 

[junkie-alert style=”yellow”] Logo pe cadran ,catarama,capac spate

Iluminare a cadranului cu LED (cu functie After-Glow inclusa)

Aratatoare si markeri cu insertii luminescente „Neobrite ”

Telememo 30 (30 de intrari nume si numere de telefon; max. 8 litere/inregistrare si 16 cifre/inregistrare; auto-sortare)

Afiseaza ora pentru 29 de fuse orare (30 orase), actualizare ora de vara on/off

Cronometru cu sutimi de secunda (1/100 s ecunde pana la 24 ore)

Numaratoare inversa (Timer) – 1/1 minute pana la 24 ore

3 alarme zilnice independente (2 alarme one-time si 1 alarma snooze ), beep la ora fixa

Calendar perpetuu (pana in anul 2099)

Afisare zi, luna si data curenta

Afisare ora in format 12h sau 24h

Geam cu suprafata usor bombata

Precizie mecanism: +/- 30 secunde pe luna

Tip baterie : CR2025

Durata de viata a bateriei: aprox 10 ani

Greutate33.7 grame

Modul2747 [/junkie-alert]

Suunto apar deja ca un news-trend si fac parte din categoria acelor  ceasuri cu care vrei sa impresionezi in mod placut, bineinteles. Un Outdoor specific barbatesc as putea spune , cu display digital , optiuni de luminare , calendar,GPS, cronometru , alarma . Pana la urma isi merita marca , banii si succesul , nu ?

[junkie-button url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4e586cac4&unique=2e49eab4f&redirect_to=https%253A//www.watchshop.ro/ceasuri-de-mana/suunto/” style=”orange” size=”medium” type=”round” target=”_blank”] Vezi gama completa de ceasuri cadou Suunto pe WatchShop [/junkie-button]

ceasul suunto

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.