One, One It

ultrabookAm facut odata un review al unui laptop care mi-a captat atentia si caruia i-am acordat toata increderea asupra tehnologiei si inovatiei cu care era dotat. Acel notebook, si anume Acer Aspire One, era unul dintre cele cateva mai accesibile si mai rezonabile din binecunoscutul deja calitate -pret, si din galeria tehnologica ale celor de la One It. Pe motivul ,, Mai mult decat un expert, un prieten,, One It promite in continuare dezvoltarea de specialitati cat mai diverse in domeniul It, tehnologie si gadgeturi care fac mult mai usoara trecerea de la trecut la perfectiune.

Pe blogul One It , sunt trecute in revista cele mai noi activitati si impresii despre participarea si noutatile la care adera orice companie si brand care se respecta.

Printre altele, pentru clientii One It, se ofera :

  • consultanta si suport tehnic specializat,
  • garantie si post garantie direct in magazin,
  • Reprezentanti locali ai Toshiba, HP, Acer, Fujitsu, Dell, compania asigura preturi de prima mana si livrare oportuna
  • upgrade al performantei la laptop, PC prin marirea vitezei sau capacitate de stocare

Printre alte beneficii de care se pot profita posibilii si viitorii clienti OneIt, se poate accentua modul de plata in rate. Prin acest mod, clientul va putea sa :

  • Isi stabileasca propriul plan de rambursare
  • sa-si negocieze dobanda creditului prin rambursarile anticipate
  • comision zero pentru orice rambursare
  • nici o dobanda daca se returneaza creditul in totalitate pe parcursul a doua luni ( 56 zile de gratie)

Prin TBI Credit, poti profita de Cardul de Debitare Directa care iti pune la dispozitie intreaga suma pentru cash la ATM,  dobanda fixa calculata la zi si poti cumpara orice din orice tip de magazin care accepta carduri MasterCard.

Deci, daca aveti vreodata curiozitatea sa testati piata si  oportunitatile in achizitionarea de produse IT, puteti sa apelati cu toata increderea la serviciile si suportul OneIt prin Email,telefon sau chat

Related Post

4 Comments on “One, One It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.