Motive pentru a cumpara litecoin

A tranzactiona criptomonede pare ca este una dintre cele mai bune afaceri pe care le putem face. Datorita faptului ca din ce in ce mai multi investitori aleg piata criptomonedelor pentru a investi, aceasta piata s-a dezvoltat din ce in ce mai mult, capatand o importnata la care foarte putine persoane s-ar fi gandit acum 10-15 ani.

Investirea constanta in piata criptomonedelor face ca periodic pe piata sa apara noi si noi monede digitale. In momentul de fata, piata monedelor digitale este alcatuita din aproximativ 1500 de modele de monede digitale.

Mare parte dintre acestea nu sunt cunoscute si nici nu prezinta interes pentru cei care doresc sa investeasca in piata criptomonedelor insa exista si din ce in ce mai multe monede digitale interesante pentru public. Litecoin-ul este cea mai noua moneda digitala intrata pe radarul investitorilor.

Lansata in anul 2011, litecoin-ul este o moneda virtuala care prezinta din ce in ce mai mult interes. De ce? Pentru ca ofera cateva avantaje care nu mai sunt intalnite la alte tipuri de monede digitale.

Motive pentru a cumpara litecoin

Lansata din dorita de a ajuta la imbunatatirea punctelor slabe avute de bitcoin, litecoin-ul incet dar sigur s-a dezvoltat din ce in ce mai mult devenind in acest moment una dintre cele mai importante criptomonede de pe piata monedelor digitale. Acest lucru nu este spus de catre mine ci de numarul de investitori din ce in ce mai mare care aleg sa investeasca sume de bani importante in aceasta moneda. Spre deosebire de alte monede digitale, moneda digitala litecoin ofera urmatoarele avantaje:

1. Timpul de generare a blocurilor este mult mai mic.
2. Interfata de functionare este modificata.
3. Comisionul care trebuie platit ca urmare a tranzactionarii acestei monede virtuale este foarte mic.
4. Timpul de procesare a tranzactiei este foarte scurt. La fel si timpul necesar confirmarii tranzactiei. Datorita acestoer doua detalii, poti tranzactiona litecoin in orice colt al lumii intr-un timp extrem de scurt.
5. Ca valoare, este cotata ca fiind a 5 a cea mai valoroasa moneda digitala din lume.
6. Cel care a pus bazele acestei monede digitale este unul dintre cei mai influenti oameni din piata criptomonedelor. Acest detaliu face ca aceasta moneda digitala sa se bucure de un nivel ridicat de incredere, lucru care in final atrage investitorii.
7. Aceasta moneda virtuala detine propriul blockchain.
8. In ultima perioada litecoin atrage din ce in ce mai multi parteneri.
Avand in vedere toate aceste avantaje se poate previziona ca in viitor aceasta moneda virtuala va deveni din ce in ce mai puternica si, de ce nu, va depasi chiar si valoarea bitcoin-ului.

Bitmahavi.com tranzactioneaza litecoin

Pentru a putea cumpara litecoin trebuie sa apelezi la serviciile oferite de catre o platforma de tranzactionare a criptomonedelor. Bitmahavi.com este una dintre platformele de tranzactionare a criptomonedelor care se bucura de mare incredere din partea clientilor, acest lucru datorandu-se avantajelor oferite de catre aceasta platforma. Printre acestea, cele mai importante sunt urmatoarele:

– Un mediu de tranzactionare a criptomonedelor in care securitatea este la un nivel extrem de inalt. Acest lucru face ca toate tranzactiile realizate prin intermediul acestei platforme sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
– Tranzactiile se realizeaza la cele mai bune preturi de pe piata platformelor de tranzactionare a criptomonedelor, detaliu care te ajuta in obtinerea profitului.
– Comisioanele care trebuie platite ca urmare a tranzactiilor efectuate sunt foarte mici.
– Posibilitatea de a putea utiliza ATM-urile special concepute pentru tranzactionarea cripomonedelor.

Concluzii

Litecoin, desi a fost conceputa ca fiind fratele mai mic al bitcoin-ului incepe sa devina o moneda virtuala din ce in ce mai importanta gratie avantajelor pe care le ofera. In cazul in care va continua pe acelasi drum este asteptat ca in viitor aceasta moneda virtuala sa devina din ce in ce mai importanta si, de ce nu, chiar sa depaseasca pe fratele mai mare, si anume, bitcoin-ul. Cu toate ca in acest moment pare ca litecoin-ul este o moneda virtuala care are un potential de crestere foarte mare, acest lucru nu trebuie sa ne faca sa avem un comportament iresponsabil in ceea ce priveste investitiile. Indiferent de cat de promitatoare ar suna o moneda virtuala, aceasta ramane in continuare o moneda virtuala iar acest tip de moneda este destul de volatil.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.