Modul perfect prin care iti poti ilumina casa!

Daca te numeri printre acea care isi doresc facturi mai mici la curent, atunci trebuie sa iei considerare becurile LED, care ofera consum mult mai redus in comparatie cu becurile clasice incandescente.
Tehnologia LED este deja utilizata de ceva ani buni, existand peste tot in jurul nostru. In propria locuinta, institutii publice, baruri si restaurante, pe masini, device-uri si asa mai departe.

De departe principalul si cel mai mare avantaj al becurilor de tip LED este consumul redus de energie electrica, necesara pentru a emite aceeasi cantitate de lumina cu tehnologiile concurente. Din acest punct ne vedere, aceste becuri sunt cu mult peste cele clasice.
Al doilea mare avantaj al becurilor led, este faptul ca poate rezista chiar si 50000 de ore, adica aproximativ 30 de ani de utilizare nu constanta dar zilnica. Bineinteles ca nu toate produsele de iluminat ce contin LED vor rezista toata aceasta perioada de timp, insa chiar si cele mai slabute calitativ iti vor putea satisface nevoile o buna perioada de timp. Si pentru ca tot am specificat de rezistenta, becul LED nu se va uza la aprinderi si stingeri repretate precum becurile clasice, ceea ce le va garanta un plus de durabilitate in timp.

Inca un avantaj al becurilor LED, este ca aceastea se aprind instantaneu in momentul actionarii intrerupatorului, ajungand tot instant la intensitatea maxima, fara a avea nevoie de timp de incalzire si nu se vor arde precum cele incandescente care pornesc si acestea instant, insa existand riscul ca dupa o perioada de utilizare sa te lase in bezna.
Chiar daca preturile sunt mai ridicate decat in cazul becurilor clasice, orice investitie facuta in aceste tipuri de becuri, va fi foarte repede amortizata datorita economiei la curent si a duratei de viata foarte mari.

Daca esti in cautarea unui magazin spoturi led, becuri led, lampi led, proiectoare led, banda led si asa mai departe, V-tac-led.ro este gata pe pozitii sa te serveasca cu cele mai bune astfel de produse, raportul pret/calitate fiind unul excelent din toate punctele de vedere.
Nimic nu este mai important decat sa va puteti asigura un iluminat corespunzator indiferent de activitatea pe care o realizati, fie ca sunteti la job, acasa facand diverse treburi sau citind o carte. In fiecare moment trebuie sa va puteti asigura o ambianta cat mai placuta, astfel incat sa va puteti bucura de fiecare moment.

Pe site-ul acestora gama de produse este extrem de variata si cuprinde peste 1500 produse pentru iluminat, foarte eficiente din toate punctele de vedere si astfel cu siguranta veti avea de unde alege, datorita optiunilor extrem de multe si diversificate precum: becuri cu led, tuburi led, panouri led, lampi, proiectoare, display led, spoturi, plafoniere, lampadare, chiar si produse pentru iluminat gradina, senzori de miscare, comutatoare tot led si leduri de urgenta iesire sau lampi stradale.
Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site-ul V-tac-led.ro, atat despre fiecare produs in parte, cat si despre serviciile acestora, care de asemenea sunt foarte avantajoase si toate acestea pentru ca clientii sa poata beneficia de tot ce-i mai bun pentru nevoile lor.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.