IT Galaxy in sediu nou

ITGalaxy – Tehnologie pe placu tau. Asa s-ar putea traduce in exprimare libera magazinul ITGalaxy.  O firma care pune mare accent pe seriozitate, respect si garantie.

Tocmai ce s-au mutat Noul sediu ITGalaxy, isi rezerva dreptul de a trata in mod egal toti clientii, indiferent de comanda sau statutul acestora.

Noua adresa pentru cei interesati
Str Turturelelor, Nr 52, Sector 3,Bucuresti. Intre Piata Alba Iulia si Unirii, aproape de Bld-ul Unirii, fostul sediu al PCGarage…

Cumparand frecvent de la ITGalaxy, poti beneficia oricand de reduceri, discounturi dar si de posibilitatea de a avea intotdeauna o persoana dedicata cu care vei putea tine legatura.

Daca ar fi sa-mi aleg un produs din categoria unor device-uri, l-as cauta pe cel mai ieftin si cu garantie cat mai extinsa. Produsele din magazinul online IT Galaxy.ro pun in valoare pretul, tehnologia si avantajul clientilor,  in speranta ca fac dovada unui interlocutor sociabil si benefic.

Program de lucru ITGalaxy
Vanzari : Luni-Vineri 09.30-18.30 ( se pot prelua comenzi online,telefonic si prin email) Predari produse: Luni-Vineri 09.30-18.30 Service : Luni-Vineri 10.00-18.30 ( apeluri telefonice,preluare,predare produse in service)

Cat despre designul elegant al magazinului online, cred ca este de ajuns ca toti doritorii de gadgeturi sau articole de mare tehnologie  sa arunce macar o privire pe site pentru a-si da seama de oportunitatile pe care le ofera cei de la IT Galaxy.

Imi povestea un prieten ca isi dorise demult o tableta MediacomSmartPad .  Nu prea o mai gasea pe nicaieri si pace. Cand a intrat pe siteul ITGalaxy a ramas stupefiat. Aici isi gasise tableta mult dorita.  Si la un pret destul de emotionant as putea spune ( 277,24 lei).

Una peste alta, incepand cu gadgeturi, periferice, componente si alte accesorii utile tuturor utlizatorilor de tehnologie moderna, la ITGalaxy poti incerca si chiar poti gasi cele mai bune preturi si cele mai accesate produse din domeniu. Nu gasesti un produs , inseamna ca nu ai cautat pe ITGalaxy.ro…

f1743661836172d5a556d4c65698d8e9

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.