Go Orange-Go Europe

Sincer, nici nu ma gandeam vreodata ca unele clipe vor fi mai  bine deslusite cu un telefon si un abonament Orange mai dedicat putin as putea spune . Imi vedeam linistit de treaba pana acum cu vechiul telefon, doar cu minute nationale si internationale. Un abonament modest si cam atat. Dupa buget.  Fara mesaje incluse, cu toate ca altii erau dependenti de a scrie, repede si cu o mana. Si totusi imi placea si  petrec cu Orange cativa ani bunisori.

Termenul de Smart… a ajuns la mine destul de tarziu, poate datorita chiar si ignorantei cu care l-am tratat. Vedeam cum tot mai multi isi etaleaza care mai de care desteptul telefon. Nici nu prea intelegeam de ce era entuziasmul asa inflacarat pana nu am inteles ca era practic ,  un mini Pc  de buzunar. Navigarea pe internet, retelele de socializare si imbinarea cu diferite tipuri de business, pareau a face ca telefonul sa fie indispensabil.

Gadgeturile moderne, expirarea abonamentului si reinnoirea totodata, m-au facut sa incerc ceva nou. Sa caut si eu un telefon mai DESTEPT  si bineinteles cu un abonament pe masura ,  normal, (internet, sms,minute nationale si internationale, etc.)

Nu-mi trebuie mult sa ma familiarizez cu noul meu gadget si cu minutele internationale pe care le am , incep sa sun : cand pe fix in Franta la un prieten, cand in Germania la sora-mea si tot asa…

calatoreste cu roaming minus

Intr-una din zile primesc un apel telefonic de la prietenul meu de pe numarul lui de Orange . Stiind ca de-abia plecase, intru la banuieli.  Ma lamureste despre cea mai noua oferta de roaming pe care si-o activase inainte de a pleca. Optiunea GoEurope, este una dintre ofertele calde care curg  la Orange. Atat pentru apeluri telefonice cat si internet, optiunea Go Europe face ca ideile si prietenii sa fie cat mai aproape, planurile nu mai par imposibile si siguranta convorbirilor capata din ce in ce mai  mult teren.

go europe

Dar ce este Go Europe mai pe inteles ?  Este optiunea cu care poti comunica din strainatate la tarifele din retea cu doar un euro pe zi.

Iti poti activa optiunea Go Europe cand doresti si esti taxat  doar la primul apel telefonic SMS sau internet roaming

Daca intr-o zi nu folosesti telefonul , nu vei fi taxat chiar daca primesti apeluri sau mesaje scrise in roaming

Apelurile vor fi taxate cu tariful standard al tarilor vizitate

Optiunea de Go Europe se poate activa

– In orice Orange Shop, Orange store sau parteneri Orange .

– Prin apel gratuit Serviciu Clienti

– Prin apel gratuit  la  *100#

– Prin contul tau Orange – www.orange.ro/contul-meu

– Prin SMS  cu textul GO la 321

Bineinteles ca optiunea este valabila si destinata doar abonatilor Orange si este valabila doar in tarile din zona 1 : Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadalupa, Guiana Franceză, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Martinica, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia (inclusiv insulele Azore şi Madeira), Reunion, Sf. Bartolomeu, Sf. Martin, Slovacia, Slovenia, Spania (inclusiv insulele Baleare şi Canare), Suedia, Ungaria

Deci , intr-o mare ordine de idei, prietenii mei si-au activat optiunea, vorbim si ne distram pe net , acum ,oriunde si oricand ,( … ca nu degeaba mi-am luat smartphone de la Orange ) . Si  eu raman cu minutele internationale aproape neconsumate  ca Deh, spun ei… la 1 euro imi permit …!

Lumea prin go europe

Si uite-asa pot vedea aproape totul cu ajutorul serviciului Go Europe, ca si cum as fi intr-un concediu sau excursie prin tarile Europei.  Dar poate plec si eu, cine stie . Pentru 1 Euro …!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.