Evolutia Revolutiei

HTC WindCateodata ma gandesc la felul in care ar reactiona bunicii nostri daca ar vedea ceva din gadgeturile si tehnologia zilelor noastre. Imi aduc aminte cat de mult s-a minunat bunica-mea ( Dumnezeu s-o odihneasca) acum vreo douazeci de ani cand am aparut eu, la tara, cu un radiocasetofon cu functie de inregistrare pe caseta.  Isi asculta vocea inregistrata si ,, clar era ceva necurat,,. De cate ori nu transformam , copii fiind, cutiile de chibrituri legate cu ata, in statii de emisie receptie.

Cat de mult  iti placea sa te joci la rotita telefonului fix sau sa schimbi galenele de la an la an…Si daca vroiai sa vorbesti cu cineva din afara … Ia de-aici cu taxa inversa…!

Cati dintre noi nu ne-am bucurat la achizitionarea primului telefon, cu antena mare ce nici nu-ti incapea in buzunar sau cel mai sigur era primul lucru care se rupea la telefon. Un mic ecran pe care nu-ti incapea nici numarul, da deh, aveai mobil, nu ?

HTC

Un lucru e clar : Pe masura ce timpul trece, suntem nevoiti sa avansam , sa ne modelam potrivit evolutiei timpului si tehnologiei. Simtim tot mai des nevoia sa vorbim cu cineva drag noua, sa discutam si sa impartasim pareri, necazuri sau bucurii.  Plecand de la PC, laptop-uri,notebook-uri, revolutia gadgeturilor a facut  posibila aparitia telefoanelor HTC , tabletelor iPad in care navigarea este mult mai flexibila , usoara doar la o atingere.

Si astfel a venit si randul unuia dintre cele mai ravnite smartphone-uri sa-si demonstreze calitatile de conducator in randul gadgeturilor necesare ,cred eu, pentru acei ce vor ,, sa conduca lumea,, si anume Windows Phone 8X by HTC. Da, datorita functiilor si dimensiunilor tip tableta, memoriei de 16 GB, cu o autonomie de convorbire de pana la 11 ore si sistemul de operare Windows Phone, poti intr-adevar si simti ca esti un conducator.

Parerile   de aici  ale altor utilizatori care il folosesc , intaresc astfel ideea ca minunatul gadget ofera simpatie si exprimare clara in randul lor.

Cu ajutorul tehnologiei 3 G si apelurilor video, as putea sa ma conectez si sa socializez cu toti prietenii in retelele sociale, as avea cu mine toate lucrurile dragi mie, familia, parintii si contactul va fi mult mai apropiat. Meniul in limba romana mi-ar usura munca la birou sau in orice activitate, inclusiv ca blogger, destul de mult.  Si de ce nu, distractia nu ar fi pe masura daca o camera de 8 MP, dotata cu blitz, inregistrare video, MP3 playerul si Videoplayerul ,si  pot fi probabil cireasa de pe tort.

Mie unul, cel care se juca cu chibriturile pe post de telefon… mi-ar conveni de minune sa fac o schimbare… Voua nu?

Articol scris in cadrul concursului Orange Smartphone Testers

Si cum Sarbatorile isi revendica din ce in ce mai mult teren , va invit sa urmariti ,, concertul de colinde al lui Millidge si  Doig :

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.