Este simplu sa devii DJ talentat

Sunt surprins placut de ultimele fite in domeniul petrecerilor si a atmosferei, la felul cum se desfasoara programul, dar si cine il desfasoara. Placut surprins, spun asta deoarece la ultima petrecere la care am fost, nici nu mi-am dat seama practic de inexistenta unei formatii de muzica. Un simplu nene, care isi facea de cap, cu rost, bineinteles pe la ceva calculatoare,statii si microfoane pe care le detinea asupra sa.

Bineinteles, omul isi facea datoria in cel mai mare stil, aducandu-ne intr-o maniera cat mai provocatoare si alerta pe ringul de dans. Astfel, reuseam sa inteleg ceea ce refuzam pana acum : Nu este ca si cand ai avea muzicantii aia, lautarii. Asa o fi, insa daca ai toate cele necesare meseriei, iti iese din plin si ca DJ.

Intr-o pauza oarecare, m-am luat putin la vorba lunga cu omul de la pupitru. Aflu ca nu este chiar asa usor sa-ti dezvolti afacerea, dar nici extraordinar de imposibil. Totul este sa ai ceva indrazneala, spirit de distractie si in cea mai mare parte, bani pentru a-ti achizitiona aparatura necesara, in functie de noutatile tehnologice aparute pe piata.

In ceea ce-l priveste, majoritatea sculelor ( asa cum le spunea) si le procura dintr-un magazin specializat. Imi spunea ca vrea sa fie sigur pe ce cumpara, incepand de la simplele cabluri audio cu mufe jack pana la intreg pachetul de party.

Singurul magazin din Romania dedicat DJ-ilor, djsuperstore.ro satisface nevoile atat profesionistilor cat si amatorilor, punand la dispozitie produse, informatii complete in ceea ce priveste performanta si calitatea produselor disponibile pe site.

Alte cateva gadget-uri care mi-au starnit interesul si curiozitatea, au fost accesoriile fara de care nu ar avea farmec un astfel de job. Castile si doua microfoane de studio cu alimentare si conexiune USB, se remarcau atat prin design cat si prin siguranta unei calitati de exceptie. Clar, DjUperstore este singurul magazin care ofera tuturor celor interesati de acest hobby, produse de cea mai inalta calitate.

microfon dj

Related Post

One Comment on “Este simplu sa devii DJ talentat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.