Eficienta in inlocuirea unui display Samsung

Nu stiu daca exista detinator a unui device cu display, gen telefon, tableta, si care sa nu fi avut oarece experienta neplacuta. Si aici nu ma refer ca nu ar functiona corect, ci la faptul clar de …am spart display-ul… Personal, prima experienta am avut-o cu o tableta de la Samsung, un TAB mai vechi, printre primele dealtfel..

A incaput pe mainile copilului. De fapt, printre picioarele sale. Nu i-am atribuit nici o vina, atata timp cat micuta a dorit sa-si faca o fotografie sau sa se vada de jos in sus, punandu-si tableta jos si urcandu-se pe ea. Ca pe cantar, stiti ce zic? Ei si cum e lesne de inteles, display-ul praf.. Cauta in stanga si-n dreapta, am intrebat cam cu cat m-as incadra daca o fac cu garantia, etc.. Era totusi din vina mea…

Garantia m-a salvat. Insa ceva nu-mi placea la lucrul facut. Mereu isi facea aparitia o pata in partea stanga a tabletei, ceea ce ma facea sa cred ca specialistii s-au cam redus in experienta si vointa de a lucra cu simt de raspundere…Si pretul a cam fost pe masura neatentiei…

Au mai trecut ceva ani si Samsung a inceput sa produca diferite modele, telefoane, tablete, etc. Am decis sa luam printr-un abonament, eu si sotia cate un telefon. E vorba de acel J5. Cumva pe masura apetitului nostru de tehnologie si navigare, conversatie si alte activitati ce se pot obtine prin prisma acestui smaprtphone.

Printr-un ghinion( normal, ce va spuneam mai sus cu spartul display-ului) am reusit sa rup telefonul. Display-ul de fapt. L-am scapat, l-am poticnit. In fine… Treaba nasoala era ca pierdusem garantia, am sunat la cei specializati si mi-au spus ca trebuie neaparat. Deja se cam terminase si trebuia neaparat sa imi fac telefonul. La un moment dat, nu mai functiona deloc, nici touch, nici o raza de speranta…

Cand tocmai stricasem o vorba pe la serviciu, printre colegi, unul dintre ei mi-a facut oferta. De fapt m-a indrumat spre o firma specializata pentru inlocuire display samsung galaxy J5 2016. Cred ca a fost singura posibilitate atunci, drept pentru care nu am putut decat sa ma bucur si sa apelez cu incredere la serviciile lor. Dupa cateva zile, imi tineam in mana telefonul, cu display nou si cu o garantie la acesta de 90 zile.

Sincer, vreau sa recomand cu incredere echipa celor de la Glassgsm, datorita promptitudinii, responsabilitatii si eficienta lucrului de care au dat dovada. Printre serviciile oferite de GlassGsm, am putea enumera :

[junkie-alert style=”white”] Specialitatea

-Înlocuire sticlă Înlocuire LCD/Display

-Decodări gsm

-Reparații pe placa de bază

-Înlocuire alte componente [/junkie-alert] [junkie-alert style=”null”] Ce este mai important

-Reparație de față cu clientul

-Reparație rapidă

-Garanție de 90 zile

-Folosim doar piese originale

-Prețuri corecte [/junkie-alert]

stim ca multi dintre noi ne dorim sa se repare cat mai repede telefonul, sa-l avem la butonat cat mai curand posibil. Asa ca atunci cand am intrebat despre data reparatiei si returnarii, raspunsul primit a fost:

În 95% din cazuri o reparație durează 90 minute din momentul în care telefonul a ajuns la noi. Dacă te hotărăști să trimiți telefonul la Glassgsm, toată reparația va dura undeva la 3 zile. În prima zi trimiți coletul, în a 2 zi noi îl reparăm în 90 minute, iar peste 24 de ore maxim, o să primești telefonul.

In principiu, cam asa a si fost… Multumesc GassGsm!!!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.