E nou , e P5 Quad

P5Quad

Unul din cele mai moderne smartphone-uri de calitate autohtona , a avut astazi, 27 Februarie, ocazia de a fi lansat la Mobile Word Congres (MWC). Cel mai elegant si performant smartphone Allview , P5 Quad este primul smartphone care functioneaza pe sistemul Android 4.1 Jelly Bean si procesor Quad cortex-A7 de 1,2 GHz.

Personal, detin o tableta Allview cu Android Jelly Bean si daca aceasta isi indeplineste cu succes functiile , nu vad de ce un smartphone nu ar fi mai presus.

Revenind la Quad Core, acesta dispune pe langa multe altele si de o camera foto de 8 MP, functiile 3 G si displayul de  4,3 inch, cu care micutul Quad va surprinde placut orice posesor. Procesorul modern va incarca rapid paginile web, clipurile video si nu in cele din urma fluenta cu care vor rula jocurile pe acest telefon.

Animat P5quad

Mesajele vor putea fi scrise sub diferite elemente , pozitie geografica si prezentari de slide-uri.  Apelurile pierdute, se vor face cunoscute printr-o avertizare lminoasa si prezentare in bara rapida. Deoarece este un Dual Sim, P5Quad ofera oportunitatea de a adauga unui contact una dintre cele doua Sim-uri.  Permite dealtfel asocierea unui contact o melodie distincta, astfel incat posesorul va sti de catre cine este apelat inainte de a privi ecranul.

Schimbarea  melodiilor se poate face doar printr-o miscare laterala a telefonului . Pentru o analiza tehnica mai adecvata puteti accesa pagina de Specificatii.

Smartphone-ul poate fi dotat ulterior cu accesorii tip : casti, adaptoare , boxe suplimentare, disponibile in pagina Accesoriilor.

Related Post

2 Comments on “E nou , e P5 Quad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.