De ce mi-a trebuit un laptop usor

Mi-a trebuit cam mult sa ma hotarasc daca mi-ar fi eficient un laptop-notebook si pentru ce. Ma invatasem la extremis cu desktop-ul si practic, pe langa o tableta, nu mai vedeam importanta altui device prin casa. De la un timp, incepusem sa am ceva mai mult de lucru si alti membri ai familiei( vezi sotia si fiica-mea) pledau hotarate sa imi impart timpul de navigat si cu al lor.

Deh, mai toti ne indreptatim sa avem cate o pagina de facebook, un email, un joc, etc. Asa ca, nu mi-a trebuit prea mult si nevoia m-a impins sa apelam la shopping-ul unui laptop. Practic, ce spun eu, un calculator mult mai hotarat si cu tehnologie mai inalta decat vechiul desktop, si cu un pret ceva mai scazut. Asta in conditiile in care desktop-ul PC l-am luat acum 8 ani si mai scump.

Acer Aspire E1-530-21174Mnii, mi-a venit ca o manusa in aceste imprejurari. Cautam ceva cu un design simplu, usor si subtire. Este acel stil mai casual in materie de mofturi si tehnologie. O carcasa neagra din plastic, usor spre cenusiu( foarte usor), face ca acest notebook sa pastreze mereu acelasi specific inainte si dupa folosinta. Chiar si atunci cand este folosit pe o suprafata moale, in pat spre exemplu, nu se incalzeste semnificativ, semn ca racirea se face prin lateral si destul de eficient.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

O diagonala destul de generoasa as putea spune pentru acest tip de device, de 15,6 inch, o tastatura numerica de tip Fine Tip actioneaza usor, touchpad-ul destul de larg si usor de folosit. Eu sincer, il folosesc foarte rar, deoarece i-am atasat un , deoarece mie personal, asa mi se pare mai simplu si usor.

SAMSUNG CSC

Chiar si jocurile uzuale pot fi rulate excelent pe acest laptop, videoclipurile si filmele deasemenea pot fi vizionate la nivel inalt pe ecranul Full HD la rezolutia de 1920/1080 .

DVD player-ul integrat, camera web, microfonul si difuzoarele, toate sunt parte integranta din acest laptop subtire de doar 25,3 mm.

Viteza de internet difera in functie de provider si locul in care este dispus, bineinteles. Pentru orice eventualitate, si sa-mi impac si ceilalti mebri ai familiei, eu am ramas la vechiul desktop la care am conectat un Rooter wireless TP Link, astfel incat sa poata fi conectat atat laptopul Acer Aspire, o tableta PC cat si PC-ul Desktop ( la care este conectat rooter-ul).

1-1

Practic, nu am vazut alte parti care sa contreze cumva eficienta acestui laptop. Nu este un review ci doar o recomandare a ceva ce folosesc eu si sustin in cunostinta de cauza. Cel putin daca ar fi sa asimilez binecunoscutei pretentii calitate-pret, consider ca pentru cineva care isi doreste doar sa lucreze, sa vizualizeze video sau sa navigheze pe retele de socializare, Acer Aspire este cel mai ideal laptop predispus la cicaleala de mai sus…

Related Post

One Comment on “De ce mi-a trebuit un laptop usor

  • Si eu folosesc un laptop usor, imi este foarte folositor, mai ales atunci cand plec de acasa cateva zile. Mai folosesc si tableta, dar nu prea sunt obisnuit, in plus, pe tableta nu pot sa fac task-urile zilnice. Dar e bine sa combini tableta si laptopul, pentru o productivitate crescuta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.