Cum te ajuta o folie Smart Protection

Mi-am luat un telefon, il tot folosesc intens si folia veche de protectie s-a cam dus. Cam asa se intampla de obicei, atunci cand telefoanele performante te imbie sa le folosesti pana la epuizare. Mai o retea sociala, mai un chat cu un prieten, un joc care sa imparta actiunile avansate de gamer inrait, si folia de protectie isi pierde din ce in ce mai mult din caracteristici si calitate.

Si ce altceva mai bun ne ramane de facut, decat sa ne ingrijim cel mai apropiat prieten, smatphone-ul, cu o folie de protectie noua de calitate. Majoritatea ar spune: Ei si… Ce e mare lucru o folie de protectie? Ei bine, chiar este!!! Incepand de la rolul ei pe ecranul telefonului, tabletei, smartwatch-ului, pana la montarea acesteia.

Imi aduc aminte ca detineam acum ceva timp un telefon mai vechisor. Nu chiar un smart. Erau vremuri cand numai unii dintre noi, cu preponderenta mai instariti isi permiteau unul din acelea. Cum era si cazul unui prieten, care primise cadou un smartphone, insa fara folie de protectie.  Doar cu acea folie din fabrica, care avea rolul sa protejeze ecranul doar pe timpul transportului. A tinut-o o saptamana, insa cum era de asteptat se dezlipea singura. S-a vazut obligat si motivat sa-si cumpere o folie pe care sa o aplice pe telefonul sau inteligent.

Si-a cumparat una mai mare(pe atunci nu prea erau pe tipuri de telefoane) si dupa ce a decupat-o, mi-a intins mie bucata cealalta de folie. Ma gandeam sa o pun pe ecranul telefonului meu simplu, doar asa, de protectie. Nu am reusit sa lipim nicicum acele folii. Numai bule de aer si de lipit corect nici nu era vorba. Le-am lasat asa. Ce mai conta!  Dupa ceva timp, apareau modele cat mai noi si odata cu acestea si acele folii Smart Protection, care se modelau exact pe tipul de telefon, se lipeau cu usurinta si aveai certitudinea ca telefonul este protejat.

Folie-Samsung-Galaxy-S6-Edge
Folie de protectie Clasic Smart Protection Samsung Galaxy S6 Edge

Acum ceva timp, m-a sunat sa-mi spuna ca si-a luat un Samsung. Ei bine, mai exact un Galaxy 6 Edge. Deci el tot cu tehnologia in fata mea. Si-l cumparase la mana a doua si avea folia cam dusa. Se tot invartea in jurul cozii si nu mai vroia sa riste ca atunci, demult. Am cautat impreuna si am gasit un tutorial video care ne explica cum se ataseaza o folie la acel tip de telefon.

Era oarecum usor si ar fi trebuit sa ne ajute. Cu ochii in tutorial, cu un deget pe folie si unul pe ecran, am reusit sa-i dam de cap. Folia s-a mulat rapid pe ecranul telefonului si am ramas uimit de cat de bine arata acum telefonul. Nou, nout ca si scos din cutie. Remarcabil cum o folie poate face diferenta, insa recomandat pentru orice tip de gadget sau device, daca vrem sa le avem in siguranta, si sa le putem utiliza timp indelungat.

In alta ordine de idei, o folie de protectie poate fi uneori decisiva in atitudinea si prioritatea unui telefon.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.