Cu hainele la dunga

Nu mai sunt demult adeptul unor haine scrobite, calcate la dunga perfecta sau  sa emane o eleganta parca iesita din comun. Practic, majoritatea materialelor din care sunt confectionate, au rolul bine gandit de a se pastra aproape la fel de bine daca sunt impaturite corect sau ajustate pe un umeras…

Totusi, marturisesc faptul ca ma mai incurca si cateva care necesita o oarecare atentie asupra modului de purtare si pastrare. Pe langa acestea, mai sunt inca multe alte accesorii sau lucruri care trebuiesc calcate si depozitate conform unor standarde bine stabilite in gospodarie.

Din cate stiam pana mai deunazi, de existenta multor gadgeturi care nu mai necesita fire, cabluri pentru alimentare sau functionare, aflu cu uimire la o firma specializata in curatare si intretinere de existenta unui fier de calcat fara fir de la Philips, si mi se pare un lucru care denota destul de mult efect. Fierul de calcat cu aburi fara fir, are un sistem inovativ de calcare atat vertical cat si orizontal, cu o talpa de aluminiu usoara si sistem antipicurare care permite calcarea materialelor delicate la temperaturi scazute.fier de calcat fara fir

Si daca tot ma invart deja pe la capitolul accesoriilor pentru calcat, imi amintesc sa caut ceva care ii tot dadea soatei mele cateva batai de cap. Ma simt obligat sa caut cateva idei despre mese de calcat mai rezistente si moderne, acestea fiind mereu o problema care se termina cu folosirea uneia nu mai mult de 2-3 luni. Nu stiu unde le gaseam, insa nu prea le nimeream asa cum isi dorea sotia mea.

masa de calcat

Pana la urma, cum te imbraci, cum te comporti si cat de bine iti ingrijesti tinuta, face dovada ferma ca uneori te poti baza si pe ideea hainei care il face pe om, nu? Si orice accesoriu de imbracaminte, daca trebuie si necesita sa fie ajustat sau calcat, fie el cu un fier de calcat profesional si de actualitate, fie cu unul clasic, denota intotdeauna mentalitatea si personalitatea persoanei.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.