Cartushop.ro asigura buna functionare a editurii noastre

Se spune ca in tara noastra nu se mai citeste, dar omenii continua sa scrie si sa publice carti si pentru cine fac ei acest lucru, daca nu pentru cititorii lor? Romanii iubesc cartile, orice s-ar zice! Stau dovada biliotecile pe care le vezi in fiecare casa. In functie de statutul social, unii au carti imbracate in piele neagra, bordo sau maronie cu scrisul aurit, altii detin carti patate de vreme, dar nu renunta la ele.
Bibliotecile acelea intesate de carti ne-au salvat de la letargia spirituala in cele mai grele timpuri. Cartile ne-au fost mantuitori si sfatuitori, psihologi si profesori si tot ele au tinut aprinsa in noi flacara sperantei de mai bine.

Editura noastra a luat nastere din prea mult iubire fata de carti si din respect fata de cei care le scriu.
Scoatem lunar 100 de titluri noi, fiindca editura noastra este cunoscuta in tara si ne place sa aprovizionam librariile si bibliotecile cu carti realizate pe hartie impecabila, cu scris clar. Este important ca toate produsele folosite in tipografie si in secretariatul editurii sa fie de calitate premium ca si cartile sa arate ca fiind de lux. Fiindca ei ne vand la cele mai mici preturi si noi luam foarte putin pentru comenzile clientilor nostri, fiindca in afara de carti, tiparim si:

-afise realizate la comanda pe diferite teme.
-brosuri si pliante
-tablouri la comanda
-tapet

Redactorii nostri au mult de lucru, corectorii la fel. Manuscrisele sunt luate de patru-cinci ori la mana, fiindca o persoana care se invata cu un text, trebuie sa il citeasca atent, sa depisteze toate greselile.
https://www.cartushop.ro a preluat o parte din sarcinile grele care cadeau pe umerii nostri si datorita acestor parteneri seriosi suntem cu toate lucrarile gata la timp. Ce face acest magazin de produse de imprimare, accesorii IT si produse de birotica prin reprezentantii sai pentru noi?

1. In primul rand respect contractul si datorita acestui aspect putem lucra la foc continuu. La data stabilita, se prezinta la sediul editurii cu marfa aleasa de noi si preiau cartusele vechi si deteriorate. In acest mod avem garantia ca nu poluam mediul prin ceea ce facem, fiindca exista puncte sigure de distrugere a cartuselor.

2. Ne vand produse de cea mai buna calitate la preturi foarte mici si in acest mod ne atragem clientii care vor produse ieftine si de calitate premium. Cum sa iasa o brosura perfecta sau un tablou sau tapet, daca nu au fost utilizate hartia si cerneala de cea mai buna calitate la realizarea lor?

Tot de la ei comandam agendele, registrele si repertoarele. Ne place cum au organizat ei produsele de birotica in:
-hartie si produse din hartie
-organizare si arhivare
-instrumente de scris
-articole si accesorii birou.

Am facut contract cu ei pe termen lung si suntem extrem de multumiti ca i-am descoperit. Inainte doua persoane se ocupau de aprovizionare si se intampla de multe ori sa nu dispunem de produsele de care aveam nevoie sa ne continuam lucrul.
Evident ca in perioada aceea cheltuielile erau mult mai mari, fiindca:

1. doi oameni erau scosi din productie cateva zile pe luna.

2. nu primeam garantie la produsele cumparate si umpleam magaziile cu vechile cartuse de care nu stiam cum sa scapam. Stiind cat de toxice sunt, nu le aruncam oriunde, ci cautam o solutie.

3. aduceam cartusele si produsele de papetarie cu masina editurii. In prezent, reprezentantul magazinului vine cu tot ceea ce avem nevoie si ia in schimb cartusele vechi.

De la ei cumparam instrumentele de scris si de la ei avem totul. Pixurile scriu bine, nu pateaza si nu li se usuca pasta cand abia am consumat jumatate din ea. Intotdeauna magazinul are evidenta clara a produselor din stoc si a celor care sunt aflate in promotie.
Cand avem urgente in afara contractului, utilizam contactul rapid, adica sunam la 0730 462 688 si ei ne raspund, apoi vin cu produsele respective.

O editura functioneaza greu fara sa isi sigure aprovizionarea cu cartuse compatibile cerneala si laser si fara hartie de calitate. Contractul cu cel mai bun furnizor national de profil al momentului reprezinta asigurarea ca in locul respectiv se tiparesc cele mai frumoase carti.
Imi place sa deschid o carte si filele ei sa fie fine, iar scrisul sa fie imprimat elegant. Suntem 100% multumiti de colaborarea cu Cartushop.ro si recomandam acest magazin firmelor si institutiilor din tara pentru calitatea produselor, pentru pretul lor si promptitudinea livrarii.

Ne-a placut ca am fost informati de la inceput ca putem rezilia contractul oricand, ca avem dreptul la retur, daca produsele lor nu ne satisfac. Nu ai cum sa nu respecti partenerul care iti ofera libertatea de a alege continuarea colaborarii sau intreruperea acesteia!
In prezent, Cartushop.ro livreaza cartuse miilor de abonati din intreaga tara si preia cartuse vechi de la parteneri, distrugandu-le controlat si ferind in acest fel mediul de poluare.
Nu am renunta la contractul semnat cu ei pentru nimic in lume si ii consideram coautorii succesului nostru pe piata de carte din Romania.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.