BrandGSM ofera huse si accesorii in premiera pentru noile modele de iPhone

Un telefon nou si performant, inseamna o grija mult mai sporita fata de acesta si de aceea avem nevoie de folosirea unor huse si folii de protectie de calitate care sa ii poata oferii protectia necesara pentru o utilizare cat mai indelungata, in special pentru ca un telefon nou este o investitie destul de importanta mai ales daca este vorba de un model de top.

Probabil mai toata lumea a aflat de lansarea noilor smartphone-uri a celor de la Apple. Dupa parerea mea produsele Apple sunt cele mai rezistente si cele mai stabile din punctul de vedere al soft-ului insa chiar si cu acest atu nu sunt indestructibile.

Apple a lansat recent noua gama de telefoane, iPhone XR, XS si XS Max. Problema cu telefoanele noi aparute este aparita accesoriile de protectie care in cele mai multe cazuri nu este disponibila din momentul lansarii. Insa nu si in acest caz.

BrandGSM.ro a facut tot posibilul pentru ca pentru aceasta gama de telefoane sa avem la dispozittie inca de la primul contact cu huse iPhone XS Max, XS si XR astfel incat sa le putem oferii protectia necesara inca de la scoaterea din cutie.

Cu ocazia acestei lansari cei de la Apple au lansat modelul iPhone XR, un smartphone mai de buget sa spunem asa ce vine cu un ecran de tip IPS LCD de 6.1 inchi dar cu specificatii extrem de bune. Modelele XS si XS Max fiind identice singura diferenta dintre acestea fiind ecranele. Ambele sunt de tip Super AMOLED dar XS-ul are o diagonala de 5.8 inchi iar XS Max are o diagonala de 6.5 inchi.

Dupa parerea mea cea mai potrivita alegere o constituie iPhone XS Max datorita ecranului generos si plin de culori care este cababil sa ofere detalii uimitoare. Numai zic de specificatii care sunt de ultima generatie. De aceea sunt hotarat sa imi achizitionze si eu acest telefon inca din prima zi a lansarii in magazine si am inceput inca de pe acum sa caut pe BrandGSM.ro o husa iPhone XS Max si o folie, pentru ca avand in vedere valoarea acestui telefon chiar nu imi doresc sa il scap si sa il zgarii inca din prima zi.

Inca nu putem vorbii despre accesorii de protecte originale Apple deoarece acestea cel mai probabil vor fi disponibile dupa lansarea telefoanelor in magazine insa cei de la BrandGSM.ro ofera solutii de protectie de cea mai buna calitate care desi nu sunt originale ale producatorilor sunt aduse de la producatori seriosi care pun pret pe calitatea de care are nevoie orice client. Toate aceastea la preturi extrem de accesibile.

Ce mai astepti? Intra pe site-ui BrandGSM si alegeti accesoriul pe care ti-l doresti avand parte de o oferta foarte diversificata si de calitate indiferent de modelul smartphone-ului pe care il detii.

Related Post

One Comment on “BrandGSM ofera huse si accesorii in premiera pentru noile modele de iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.