Binoclul pentru copii, calatorie mai atragatoare

-Tati, tati, ce sunt animalutele alea mici, care se misca usor, acolo, pe deal?

-Sunt niste vacute care pasc, pentru a ne putea oferi laptele caldut pe care il servim in fiecare zi!

-Dar cum pasc? Nu imi dau seama!!

🧐🧐🧐🧐 (cam asta ar fi reactia cand iti dai seama ca cel mic, isi doreste sa vada ceea ce tu stii deja, dar pentru el este un mister)

Da, nu este nici un secret pentru noi ideea de zoom. Eu unul, il obtin prin obiectivul aparatului de fotografiat. Insa de multe ori, il pot vizualiza cand descarc fotografiile. Dar celor mici, ce le arati? Imi place sa stiu ca intr-o calatorie, ma pot bucura de compania tuturor celor indragostiti de drumetii, natura, emotii.

Insa emotiile, se obtin doar prin atingere, vaz, simt. Si partenerii tai, copiii, daca nu vad lucrurile importante, vor fi dezamagiti si ideea de a doua calatorie va esua. Vreau sa stiu ca pot sa multumesc si sa dezvalui enigmele ce le dau tarcoale celor mici, sa le pot raspunde la ”chestionari”,  la avalansa de intrebari.

„Sus, acolo, este un copac”? „Aceea este o apa”? „Ce pasare e aia” ?….Si multe altele. Daca nu stii sa le raspunzi, macar ofera-le posibilitatea sa-si dea singuri seama. Si cea mai buna idee, este sa oferi diferite cadouri pentru copii. In cazul nostru, daca tot vorbim de drumetii, activitati ce implica anumite peisaje, un binoclu copii este cel mai indicat.

Este cea mai buna alegere, daca isi doreste sa descopere lucruri noi, sa faca pe spionul sau pur si simplu, ca o jucarie de exterior. Atractia fata de locuri nedescoperita va fi mai mare, copilul va putea sa exploreze imprejurimile si isi va da seama ”cum pasc vacutele” acolo pe deal (vezi dilema de la inceputul articolului).

Binoclul, mai poate avea si alte functii ajutatoare pe care cei mici le pot invata, ca si la o scoala de cercetasi. Spre exemplu, daca vrei sa faci focul, iti intra o aschie in piele, prin lentila inversa a binoclului, poti prelua functia de microscop, pentru a putea descoperi locul ranit si te poti ajuta pentru extragerea acesteia. Dealtfel, daca nu ai chibrituri, bricheta(se mai intampla) cu putina iarba uscata, cateva surcele, poti crea prin lentila binoclului si razele soarelui acel efect termic, de sera, urmand ca la urma sa profiti de un foc bun, la care sa-ti faci un ceai sau orice altceva.

Insa mai multe informatii puteti gasi pe site-ul https://www.binoclu-copii.ro/  care va intampina cu cele mai interesante și calitative binocluri pentru copii care previn rănirea accidentală a ochilor, oferă cel mai bun zoom la cea mai înaltă calitate vizuală, iar fiecare pachet conține mai multe obiecte utile îngrijirii și utilizării binoclului. Acestea sunt special concepute pentru a nu provoca disconfort si sa poata fi utilizate de cei mici in orice imprejurare.

Cu o experiență de peste 3 ani, în care am vândut doar în USA peste 30.000 de binocluri, timp în care am îmbunătățit an de an calitatea serviciilor oferite, ne-am decis să comercializăm binoclurile noastre de copii și în România, începand cu prima lună de toamnă a anului 2020

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.