Asphalt 8 Airborne

Asphalt 8: Airborne este un joc lansat de Gameloft. Jocul intra in categoria tipului ’’Need for Speed’’, esti soferul unei masini si scopul este sa termini pe primul loc. Ce aduce nou acest joc insa este, dupa cum spune si titlul, posibilitatea de Airborne. Pe scurt, Airborne face referire la acele lungi momente in care plutesti in aer. Pentru a fi posibil acest lucru, soferul masinii va gasi peste tot rampe ce il vor arunca in aer. Cu ajutorul boost-ului de viteza asigurat de ’’Nos ’’, fi-ti siguri ca timpul petrecut in aer va fi unul destul de lung. Acest ’’Nos ’’, perfectat in jocurile cu masini de catre seriile Need for Speed, este finit, insa bara de ’’Nos ’’ poate fi umpluta fie cu powerups culese de pe jos, fie castigand cat mai multe puncte pe durata cursei. Punctele pot fi obtinute fie prin zboruri lungi, fie prin distrugerea mai multor lucruri plasate la marginea drumului.

Asphalt 8 de la Gameloft

Ce aduce nou acest joc pe sistemul de operare Android? In primul rand o grafica revolutionara. Jocul acesta poate rivaliza cu multe jocuri de acest gen facute pentru computer. In materie de masini, playerii vor avea de unde alege. 47 de masini noi stau la dispozitia voastra, 80% dintre ele fiind masini noi fata de masinile intalnite in versiunile anterioare de Asphalt. Si nu orice fel de masini. Veti avea oportunitatea sa zburati si sa conduceti cu 200 km/h cu masini gen Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX si Pagani Zonda R. De asemeni sunetele nu va vor dezamagi, acesta fiind inca un upgrade fata de versiunea precedenta. Sunetele sunt noi si inregistrate pentru a fi cat mai aproape de adevar.

Jocul ne pune la dispozitie 9 trasee diferite, printre care Venetia, Islanda, Desertul Nevada si alte locuri interesante. In varianta ’’career ’’ toate aceste trasee sunt disponibile, inclusiv variantele lor vazute in oglinda. Odata inceputa cariera, playerul va trebui sa parcurga 8 sezoane si 180 evenimente.

Impatimitii de viteza vor aprecia realismul graficii multumita reflexiei geometrice in timp real si multor alte imbunatatiri aduse graficii pentru ca jocul sa poata fi apreciat si jucat la adevaratul sau potential.
Jocul contine si optiunea de multiplayer. Exista varianta de ’’simultaneous multiplayer’’, acolo unde maxim 8 playeri pot concura in timp real cu masinile lor preferate, pentru premiul suprem, locul 1 intre prieteni, sau varianta de ’’ghost challenges’’. Practic, ’’ghost challenges’’ se refera la o cursa sau la o realizare deosebita pe care un prieten trebuie sa o doboare. Comparand timpii cu care fiecare a terminat cursa, se va decide cine este soferul mai bun, si care masina este superioara. Exact ca o mana de poker pe pokerstars.ro daca putem spune: castigatorul ia totul.
pokerstars.ro

Coloana sonora este una foarte bine aleasa, formata din Bloc Party, Mutemath and The Crystal Method.

Asadar, dragi iubitori de jocuri cu masini, daca dispuneti de un mobil cu sistem de operare Android, si doriti ceva diferit, atat din punct de vedere al graficii, cat si din punct de vedere al gameplay-ului, nu va temeti sa incercati acest joc nou (este pe piata de aproximativ 1 saptamana, iar pretul este unul aproape simbolic).

Related Post

3 Comments on “Asphalt 8 Airborne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.