A5 Quad este disponibil

Pe 9 Ianuarie 2014, Cel mai important producator  IT & C din Romania,  Allview ,  lanseaza unul dintre cele mai bune si mai accesibile smartphone-uri ca si device destinat celor care vor sa se bucure de toate facilitatile uzuale ale acestuia si anume  A5 Quad ….

Dotat cu un procesor  Quad Core de 1,3 GHz,  un display de 4,3 „, doua camere foto si un sistem de operare  Android 4.2 Jelly Bean,  A5Quad  isi lasa in urma inaintasul P5Quad si ofera o procesare mult mai sporita , o experienta de browsing si multi-tasking mai avansata cu o interfata mai prietenoasa.

Camera principala de 5 MPx face deliciul acestui smart, oferind fotografii cu inteligenta Auto Focus , Led Flash, o functie de inregistrare Full HD si fotografii HD.

allview a5quad

Bineinteles, functiile de baza precum conectivitatea 3 G prin HSPA+, Bluetooth si WI-Fi direct sunt prezente pentru a aduce euforie si destindere in utilizare.

Disponibil in doua culori, alb si negru, smatphone-ul A 5 Quad poate fi achizitionat in magazinele partenere la pretul de 599 lei…si poti sa-ti traiesti viata la maxim…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.