Zbor sigur si la obiect

blueairBlueAirWeb.com, un site web care pune inca o data in valoare seriozitatea si usurinta , siguranta calatorilor in transporturile aeriene. Si spun asta deoarece , siteul dezvolta multe dintre optiunile de baza si pe baza carora, noi, calatorii sa ne putem ghida atunci cand suntem pe cakle de a pleca, atat in vederea efectuarii drumului cat si in posibilitatea de a gasi oportunitati in costul acestuia.

Atunci cand o ruda a mea a plecat in Germania , si-a cumparat bilete de pe http://www.blueairweb.com/destinatii/10_stuttgart , pentru a ajuge ca si destinatie in Stuttgart. Biletul  a costat chiar mai putin decat se astepta , drumul si confortul a fost mai presus de asteptari si la sosirea in Stuttgart mi-a multumit pentru solutia oferita . La intoarcere, chiar m-a sunat si am putut sa-i dau cateva sfaturi in legatura cu drumul spre aeroport sau orarul de zbor.

O intamplare pe care au trait-o niste prieteni de familie a fost atunci cand au vrut sa plece in Italia. Bineinteles ca i-am sfatuit sa-si ia bilete de avion Torino-Cuneo deoarece acolo trebuiau sa ajunga. Trebuia sa-i astepte cineva in aeroport. Dupa un drum linistitor, am fost sunat din Italia de catre acestia care-mi spuneau ca nu i-a asteptat nimeni si nu prea se descurca. Gratie siteului BlueAirWeb.com , am reusit sa le redau cateva dintre obiectivele pe care trebuiau sa le urmeze. Nu stiu daca v-am spus, dar pe siteul acestora se regasesc detalii si informatii referitoare la destinatia catre care pleci , distante si orare de zbor .

Deci, in concluzie http://www.blueairweb.com/  este unul dintre siteurile bine organizate in vederea alegerii zborului catre o  destinatie sau o vacanta perfecta …

header_blog

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.