Un sejur racoritor de vara

Vara, caldura, slujba, sefi nemultumiti… Brrr !!! Este cam cel mai urat scenariu pe care si l-ar putea trai un functionar in timpul unei zi de serviciu. Colac peste pupaza, sa te mai sune si cate un coleg, stiti voi, mai rautacios sau laudaros , sa-ti povesteasca cat de bine se simte in concediu, la mare, cu o bere pe sezlong sau la munte,  la umbra unui foisor de pensiune.

Hmmm, pana la urma te impaci cu gandul , dar nu prea ai vrea sa te lasi mai prejos si iti promiti tie intai sa te razbuni si sa-i platesti cu aceeasi moneda.

Ar fi destul de simplu avand in vedere ca oportunitatile de a-ti rezerva un loc undeva, rapid, sigur si ieftin este destul de aproape. Pe PortalTurism.com, ideile sunt doar la un pas.

cazare busteni

Sincer, eu imi doresc de ceva timp sa ajung pe Valea Prahovei.  Acum o luna, am vizitata un prieten din Stoienesti, Ploiesti. Din curtea prietenului meu, puteam sa vad crestele muntilor Bucegi,  Caraimanul intr-o splendoare  de neimaginat.

Mi-am propus sa imi fac de lucru intr-un sejur in statiunile de pe valea Prahovei. Cineva mi-a recomandat sa imi iau o cazare in Predeal . Este frumos, insa eu , sa fiu sincer, sunt atras in special de Busteni. De mic am fost in diferite concedii cu ai mei si aceasta statiune primeaza. Asa ca ma simt aproape obligat sa caut o cazare in Busteni pentru a-mi ostoi cumva setea de amintiri.

Bineinteles, in perioada cand ne petreceam vacantele la Busteni, parte din peregrinarile zilnice se faceau in Sinaia, un alt orasel unde  concediul capata culoare. Nu ar fi rau sa caut si o cazare in Sinaia. Pana la urma , sunt destul de aproape si o schimbare poate fi chiar benefica, nu ??

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.