Hai hui pe Valea Oltului

vedere spre munte
Pe Valea Oltului

Cine spune ca a vazut totul in Romania , s-a cam plictisit si isi cauta destinatii necunoscute, minte enorm . Tind sa cred ca nici nu a incercat sa arunce o simpla privire pe traseele Romaniei, imagini sau macar o harta. Stiu ca nu suntem chiar de laudat in materie de turism prin unele cazuri si imprejurari, dar de ce sa nu vedem si partea plina a paharului. Ca din de-astea sunt cam satul :

– Ce turism ca-i scump…- Ca nu ai ce vedea- Ca nu am fost tratat cum am dorit- Ca m-am cam plictisit…

Si ce de fitze…Da , nah… fiecare dupa cum il taie capul si dupa cum ii sclipeste ideea. Mie , ca si simplu om al carui tel este sa astept un binemeritat concediu timp de un an , orice locsor , fie el Mare sau Munte, mi se pare o evadare, explozie de liniste, relaxare si incarcare …

Acum cativa ani , dupa un sejur la mare, am decis sa mai intarzii cu familia, asa, pe undeva, cine stie… Ca doar mai erau ceva banuti. Parintii mei isi faceau concediul pe undeva pe Valea Oltului si anume la Calimanesti- Caciulata. Si bineinteles , de la mare dau in munte. Am gasit aici ceva superb. Baile cu apa termala, liniste, aer curat si explozia naturii care te  rasplatea cu o adevarata cura de sanatate… Si Valcea abunda de statiuni care confera multe atractii, statiuni si delicii de concediu … Sigur ca de atunci le-am luat la rand si al doilea an a urmat un concediu la Baile Olanesti, asa sa sa umplem paharul de atitudine in turism, nu ?

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.