Destinatii de vacanta: Olanda

Daca inca nu v-ati decis care va fi urmatoarea voastra vacanta, atucn iar trebui sa stiti ca veti avea de unde sa alegeti. De exemplu, o vacanta in Olanda ar putea fi excelenta pentru voi. Veti constata ca aceasta tara va va oferi tot ce aveti nevoie pentru a va putea reincarca bateriile. Amsterdamul este un oras foarte apreciat aici. Sunt o multime de lucruri pe care le veti putea face in acest oras si veti vedea ca o incursiune aici va fi pe placul vostru.

Amsterdam este considerat raiul biciclistilor. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca veti sta la multe semafoare. De aceea, puteti opta pentru mersul pe jos. Red Light District este o zona foarte iubita de turisti. Aceasta zona poate fi vizitata atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Locuitorii din Amsterdam sunt iubitori de bere. Maioneza si cartofii prajiti sunt considerati adevarate delicatese aici, de aceea nu ar trebui sa omiteti incercarea acestor preparate gustoase. Cartofii ii veti putea gasi pe oriunde si cu siguranta va veti putea bucura de acestia. Un rijsttafel indonezian este un preparat cu care va veti putea rasfata. Pentru a va putea bucura de acest preparat ar trebui sa mergeti intr-un restaurant cu specific indonezian.

In Amsterdam este interzis fumatul de tigari cu tutun, cu toate acestea tigarile cu marijuana nu sunt interzise, de aceea veti putea fuma marijuana in orice spatiu inchis. Olandezii vorbesc limba engleza in orice loc, de aceea daca stapaniti bine aceasta limba va veti putea descurca fara nici o problema. Amsterdamul va va suprinde cu absenta cladirilor de birouri din centru. Veti putea admira numai case din secolul 17 in acest oras. De asemenea, veti gasi si cateva hoteluri in centru, dar si foarte multe magazine unde veti putea merge in numeroase sesiuni de shopping.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.