Cum te asiguri ca vei gasi cea mai buna cazare in Bucovina

Putin cate putin, pare sa scapam de frig si gandurile zboara la tot ce inseamna eschiva din mediul static, cotidian si stresant. Deja prind contur ideile de vacanta, se aprofundeaza cat mai acerb notele de relaxare si iesirile in natura. Astfel, avem in vizor munte, mare, aer curat sau distractie.

Bineinteles, pana la mare, mai avem ceva de impins, deci, muntele ar putea fi una din alegerile cele mai ”sprijinite” de impatimitii escapadelor. Nu ramane decat alegerea locatiei, uneori mai aproape, alteori pe undeva unde ne-am fi dorit de mult sa ajungem. Sincer, daca ar fi sa aleg, as alege un loc linistit, cu traditie si oameni frumosi. Cel putin, asa vad eu lucrurile .

Pasii m-ar putea duce in Apuseni, spre poteci si locuri in care traditia inca mai domina si are efecte destul de motivante. Insa undeva, in Moldova, Bucovina sta sa te surprinda la fel de placut, aducand aerul cald si placut al locurilor de poveste. Am fost de cateva ori in perindari prin Bucovina, insa m-as duce de fiecare data, la fel ca si pana acum, adaugand placerea de a descoperi mereu ceva nou, inedit si surprinzator.

Primul lucru este sa te hotarasti cat stai si sa te asiguri ca vei gasi cea mai buna cazare in Bucovina. Cea mai buna, este de fapt un titlu generalizat. In Bucovina, ai de unde alege cazare, in functie de stil, moft sau idee… Vatra Dornei, Gura Humorului, Campulung moldovenesc, sunt doar cateva din zonele in care ai putea sa-ti readuci copilaria si bucuria la acelasi nivel de acum…multi ani trecuti.

Mi-am adus aminte, ca in drum spre Vatra Dornei, am intalnit un indicator ce te indruma spre o localitate cu nume ce aducea a zona impadurita. Frasin se numea localitatea si am decis sa o iau in considerare pentru un nou sejur din destinderile noastre in familie. Mi-am propus sa mai caut oarece locuri de cazare, pentru orice eventualitate. Nu mi-a trebuit mult, si Inima Bucovinei mi-a fost deajuns sa ma hotarasc. Nu centrul zonei ci asa se numeste pensiunea turistica pe care am gasit-o ca si viitor loc de cazare in Bucovina, Inima Bucovinei

[junkie-tabs] [junkie-tab title=”Locatie-Descriere”] Pensiunea Inima Bucovinei este situata in localitatea Frasin, judetul Suceava, Romania

• Pensiunea turistica Inima Bucovinei este situata intr-un cadru mirific, langa liziera padurii, pe un teren de 22.000 mp, la dispozitia turistilor. Este o constructie unde modernul se imbina perfect cu rusticul.

Atmosfera calda face ca fiecare clipa petrecuta in Inima Bucovinei sa fie una de neuitat. Fauna si flora bogata din imprejurimi ofera ochiului imagini care odata intiparite in minte, te face sa revi mereu in Inima Bucovinei.

[/junkie-tab] [/junkie-tabs] [junkie-tabs] [junkie-tab title=”Obiective Turistice „] Inima Bucovinei – Manastiri:

• Voronet: 7km;

• Humorului: 12km;

• Moldovita: 24km;

• Sucevita: 55km;

• Putna: 88km;

• Cetatea de Scaun: 44km

• Marginea (traditie in olarit): 35km

[/junkie-tab] [/junkie-tabs]

Asadar, urmatoarea destinatie de concediu si obiective de surprins vor fi chiar in Inima Bucovinei, in locuri cu adevarat surprinzatoare si linistite. pentru ca de ce sa nu recunoastem, linistea si frumusetea zonelor ne reincarca si ne redau acel suport rezistent la aproape orice alta activitate dovedita stresanta in viata cotidiana.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.