Sfaturi de la un trainer antreprenor

Sunt multi cei care au incercat sa-si dezvolte o afacere. Bine, poate o mica afacere si.. doar atat. Pe langa cele mai multe idei, au incaput si cele mai mari esecuri. Asta, doar pentru ca motivatia a fost doar una financiara sau pur majoritar gandita doar la venituri. Uneori, suntem tentati sa incercam in fel si chip, tot felul de tertipuri, sa cautam orice forma de job ”doar al nostru”.

Stim cu totii si ne dorim, dupa cum ne invata diferiti idealisti, sa fim proprii nostri patroni sau sefi. Nimic mai frumos. Insa nu tot ce pare atat de frumos, poate fi obtinut cu ususrinta. Nu putem decat sa ne facem o iluzie prima data. Multi intreprinzatori de genul, au incercat sa faca ceea ce altii o faceau de cu mult timp in urma, sperand ca vor avea acelasi succes. Fals.

Asa ceva este destul de greu spre a risca sa-ti pierzi afacerea. Nu poti copia pe cineva, fara sa stii cum a ajuns in acel loc si pozitie. Chiar daca ai idei, este posibil sa nu poti investi in materializarea acestora. Si atunci, neaparat va trebui cum sa faci rost de acea mica investitie, cu care sa pornesti la un drum pe plan individual.

In toate aceste cazuri, cea mai importanta si indicata alegerea este sa faci cunostinta cu un trainer antreprenor, caruia sa-i spui ce vrei sa faci si sa-ti spuna mai apoi cum, unde si cat valoreaza afacerea ta. Mai precis, vei sti cum stai si vei afla un posibil punct de plecare. Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori, este Andrei Ursachi, a carui treaba nu este alta decat sa indrume, sa ofere detalii si sa asculte propunerile tale pentru a incepe o afacere.

Andrei iti va dezvalui cateva reguli de baza, pentru a constitui o baza oarecum solida pentru dezvoltare si implinire a afacerii. In cazul in care vei dori sa investesti intr-o afacere, asigura-te ca business-ul va functiona pe o perioada cat mai lunga si iti va oferi banii de care ai nevoie.

Indiferent de cât de puternic este caracterul nostru ne lăsăm influențați de oamenii din jur, așa că dacă ești înconjurat de oameni leneși si negativiști, fără să vrei, vei deveni ca și ei.  Așa că fă bine și ține-ți aproape persoanele care sunt fericite, ambițioase, cu poftă de muncă și creative. Evită compania unor oameni ce nu își urmează scopurile în viață și renunță la orice hop!

Andrei Ursachi…

Vei invata cum sa analizezi o strategie de marketing, cum sa-ti cercetezi concurenta si cat de diferita sau apropiata este de a ta. Andrei Ursachi, este acel trainer antreprenor care te va ajuta sa gasesti modul cel mai eficient prin care concurenta ta isi gaseste clienti. Si multe altele, pe care un antreprenor isi merita pe deplin aceste functii de dezvoltare in mediul online si nu numai.

Asa ca nu mai ramane pentru tine, ”micule afacerist” decat sa gandesti in profunzime, sa fii constructiv si sa iti stabilesti scopurile la care doar te-ai gandit pana acum. daca ti se pare o pierdere de timp, ia in considerare ca numai asa te poti pune la punct, fara a mai fi nevoit sa iei decizii pe moment…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.