Senzational si incredibil de uluitor

Nici nu stiu cum sa incep. Nu stiu daca ar avea rost sa ma mai plang dar nu ma pot abtine. Si asta pe buna dreptate , atunci cand disperarea imi face zile fripte , nervii imi zambesc sarcastic pe la spate, doar, doar voi claca si ma rastorn.

Ar fi vorba despre un lucru care sincer, ar trebui sa ajute si sa informeze. Exact . Voi de unde va informati ? Banuiesc ca din siteuri, media, gigantul Online.  Asa ma gandeam si eu. Pana la un moment dat,  cand  mi-am dat seama ca pe nenorocitul de Facebook isi pot da cu ideea orice fel de pamblicari.  Si nu de oricare, din cei consacrati , cititi si vizualizati. Blogurile si siteurile marelor canale TV, Realitatea, KanalD, A 1, etc… cu nume cu tot.

o minciuna

Nici nu ma mira cum isi impart ratingul. Cred ca isi stabilesc fiecare cate o zi, o perioada…

Dar ce vroiam sa subliniez este faptul ca m-am cam saturat de shareurile  cu ,, efect Wow ,, asa cum spun ei, ca exemplu :

-Vezi ce a patit …, -Cand a trecut strada i s-a intamplat asta…, -A vrut sa-si faca o poza si i s-a vazut…., -A ramas socat de ce a vazut…,

Si toate nalucirile care mai de care mai depresive pe care le pot genera niste nesimtiti , jurnalisti de doi bani … Fotografii care nu au neam o logica si legatura cu subiectul. Nu mai zic de clipurile video care cersesc likeuri pentru a fi deblocate si vizualizate : Da un share pentru a demonstra ca ai 18 ani… Serios !!!

Cat pentru a va mai alunga din monotonie, va prezint urmatorul articol spre studiu ,, indelungat,, :   Inspaimantator, nu mai iese din casa… 

Ce sa faci pe Facebook altceva decat campanii de dezinformare a slabilor din noi…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.