Sa fie Black Friday

Friday, Black Friday

O mare nenorocire apasa acum de un an – doi pe capul nostru, de parca nu am fi satui de  atata larma si neliniste , ne-am pricopsit taman cu un alt narav american, cel al  Black Friday.

Una din zilele din an care marcheaza , cica, deschiderea cumparaturilor si cadourilor pentru Sarbatorile de Craciun. Un semn bun, cred eu, daca cei in stare sa vanda se vor tine de cuvant si dau curs reducerilor  aferente acestei zile, la noi anul acesta pe 23 Noiembrie.

Unde vezi Doamne, ca asa se intind tentaculele marii caracatite numita Marketing si Promovare de unde rezulta Vanzare si Bunastare pentru cei ce vand, fudulie si mandrie pentru cei ce cumpara.

Si uite-asa, intram in joc, nu ne lasam cu nimic mai prejos ca altii. Stam cu mana pe butoane, nu prea ies calculele , luam pulsul preturilor dinainte, facem un mic retus al bugetului, se verifica review-urile produselor posibil dorite si asteptam in block-start. Nu de alta , dar sa nu ne abatem de la unele reguli impuse de ,,popoarele mama,, al Negrei Vineri, nu…

Apropo, noi cand sarbatorim Ziua Recunostintei…?

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.