Poti sa nu vezi

De ce as trai intr-o casa fara ferestre ? Sau nu neaparat fara, ci doar acoperite.Nu stiu. Doar daca ar fi o provocare . Insa nu stiu cat. ar fi ideea unui buncar care mi-ar fi de ajutor atunci cand va veni tot mai pomenitul de catre toti Sfarsit Al Lumii.  Da, doar sa stiu sigur ca m-ar putea ocoli.

Totusi, ar trebui sa imi asigur pe langa provizii de alimente , ceva ce ar insemna foarte mult. Aer, oxigen. Lumina. Da, acest lucru cred ca ar fi un factor determinant in a putea izbandi sa reusesti sa treci peste perioada grea in care stai inchis.

casa fara ferestre

Aud ca doi prieteni, bloggeri de altfel ,Cetin Ametcea- Arhiblog si Cristina- Bazavan, au de gand sa puna in aplicare nebunaticul experiment. Adica, mai pe inteles, baietii isi vor acoperi ferestrele timp de o saptamana.  Ma vad oarecum frustrat si as vrea sa le dau poate niste sfaturi, incurajari sau numarul meu de telefon ,sa mai stam de vorba, la un banc ceva, sa nu se plictiseasca. Ce ziceti ? Ca ai sau nu ai ceva mai spornic de facut , mai e cum mai e, dar sa vezi becul sau lanterna 7 zile, nu stiu cat de bine o sa va fie dragilor. As vrea sa va recomand ceva ce cred ca o sa va mai usureze din suferinta .

  • Becul economic – Nu consuma si aduce extraordinar de bine cu lumina zilei ( luati-va cate doua, unul mai mic pentru a mima zilele innourate si celalalt mai mare pentru zilele cand ,, soarele isi face rasfatul tipic,,…

  • In locul ferestrelor ati putea sa va luati tablouri din alea, cu neon si peisaje din natura ( va da impresia ca sunteti la mulnte sau la mare, intr-un concediu)

  • Pot fi folosite intrerupatoare cu programare, sa se aprinda becurile putin  cate putin ( cum s-ar lumina afara, in etape…)

  • Sa nu jucati jocuri, gen ,,Baba Oarba,, Nu de alta, da sa nu spargeti tablourile din ferestre cu peisajele din natura. Se termina ,, concediul,,

  • Mancati ce vreti, ascultati pop-rock ( asta va face sa va mentina mai dinamici )

  • Sa-mi trimiteti un email . Sa stiu cum e dupa vreo trei zile. Cine stie, poate ma supar si eu vreodata…

  • Succes…!!!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.