La zapada ,Inainte…

utilaj dezapezirePrin perindarile mele de pe facebook si alte retele nelipsite omului de rand cu ceva tehnologie, gasesc  de cuviinta sa arat ceva ce m-a lasat mut de uimire, tinand cont de anotimpul greu prin alte parti, zapezile nemasurate si oamenii chinuiti de drumurile intepenite.

Si dupa cum cred ca bine va asteptati, nu este in tarisoara noastra ci in alte parti ,  unde Guvernul nu se schimba de 35 ori pe an,  politistii prinsi beti la volan si violatorii nu sunt avansati  la rang de sefi de politie (scriu cu litere mici in semn de ,,respect,,), intr-o tara in care oamenii care conduc, conduc cu responsabilitate maxima si vad lucrurile din prisma unui simplu locuitor al statului.

In sfarsit, vroiam sa ajung la modul de dezapezire in canada, sistemul si utilajele folosite, grija pentru locuitori,trafic si usurarea modului de circulatie pe timpul iernii.

Inainte de materialul video, as vrea sa intreb pe cate cineva : Nu le putem vinde si noi  utilajele noastre de pe timpul raposatului Dej ? Macar asa , ca opere din vechime si material de muzeu. Cine stie, poate ne pricopsim…!

Related Post

2 Comments on “La zapada ,Inainte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.