Jocul de-a norocul

Tot netul si mass media este bombardat cu informatii de ,, ultima ora ,, cum ca acei cativa dintre vinovatii Transferurilor din fotbal si-au primit astazi , vezi Doamne nu stiu ce pedepse.

Un proces care inceput si iesit oarecum basma curata prin 2008, acum, astazi , conform siteului de stiri Hot News cei 8 mari manageri, impresari si oameni de fotbal, ar fi fost condamnati ( vom mai vedea) cu cativa ani de inchisoare.

De ce spun ,, vom mai vedea,, tocmai din cauza acelui aspect de care se vorbea mai inainte , adica acela de care si de ce au fost achitati prin primavara, undeva prin Aprilie, si oare de ce sentinta  de acum nu este una definitiva ?

Sincer sa fiu, cred ca nu intereseaza pe multi parerea mea,  dar daca m-ar prinde alde Don Becali ( Giovani), Corleone si mama lor de nesimtiti cu mafie cu tot, ca tare-i mai rabda Domnul printre noi, nu mi-ar fi usor.

Singurul lucru de care sunt aproape sigur, este acela ca toti acesti domni, oameni stilati si la locul lor, care fac totul pentru bunastarea sportului si fotbalului romanesc, pentru care toate aceste invinuiri sunt inscenari, atunci dintre ei, doar cel mai prost va vedea mititica… Si va urma…!

Daca este cineva impotriva deciziei judecatorilor

poate comenta in formularul de mai jos Abia astept

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.