Ipocrita si nebuna

Mare ti-e gradina Doamne si multi se plimba liberi, admirand fara sa-si dea seama ce cauta in lumea asta. Sincer, as vrea sa pot lasa lucrurile petrecute in ultimele ore prin bransa VIP-urilor din tara. Insa umbra pe care o aduce o nebuna care umbla si este lasata sa decida singura ce si cum este mai bine pentru ea, incepe sa mi se puna pe creier si recunosc liber : Oana, esti o japita nebuna !

Nici nu cred ca mai este nevoie si imi vine greu sa pronunt numele retardatei, insa faptul ca reusesti sa chinui un mort, care se intampla sa-ti fie si parinte, asta deja distruge fara dor si poate ideea ca te consideri a fi un om normal si batut de soarta. Practic, naluca si-a batut joc de soarta fara sa stie, inca de cand se credea mare actrita sau cantareata.

Aici se vede cat de slabi si creduli suntem, incat sa dam crezare televiziunilor, gazetelor care considera aceste persoane drept unele din zona VIP. De fapt, indoctrinarea cu prostie vine tocmai din partea acelora care ar trebui sa ne arate ineditul si supremul. Pai cum sa nu se bata toate babele la poarta cimitirului, daca au urmarit injectate emisiunile cu sedintele de cearta si impacare ale Zavorancelor, cand la bisonul Maruta, cand la Simona Direct fata mare.

Pun pariu ca o parte din urmaritoarele fidele a murit odata cu Marioara Zavoranu si o parte din blesteme s-au abatut cu nemiluita asupra nebunei care taia bilete la intrarea in cimitir.

In acea seara spunea ca a fost in casa maica-sii sa vada daca nu s-o fi pricopsit un unchi cu te miri ce bogatii. Insa motivul cel mai intemeiat este prima grija de a ucide tot ce insemna un posibil testament, o hartie, orice…

oana zavoranu calugarita

Imi aduc aminte cum poza ea saraca in chip de smerita, maica Oana, imagini care pareau sa o aduca intr-o postura linistitoare. Insa desfraul este triumfator si cand ti-e lumea mai draga, hop, te si impiedici de destrabalatul ala cu cornite.

Sa nu ne fie grea mirarea cand vom asista la o posibila tenta de smerenie si calugarie a Oanei, urmata triumfator de dezmatul cu care este obisnuita. Orice ar fi, numai fara droguri si prostie sa nu stea.

oana cu pacate

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.