Fosta mandrie, acum o rusine

Da, despre dom’ general vorbim, ca altfel cum! Uite asa ne trebuie daca am acceptat toate greselile, pe motiv ca ”Lasa-l domne’ ca odata ne-a adus trofee si ne-a cinstit tara”!! Pai bine, bine, dar acum de ce nu isi face datoria de a-si cinsti compatriotii cu aceeasi seninatate si dovada de fost campion?

De vreo cativa ani, ba injura, ba scuipa, ba umbla prin tara ca voda prin loboda, sau mai bine zis ca un nesimtit caruia nu-i pasa de nimic. Cum sa te urci direct din crasma direct in masina, sa mai dai si ”IGNOR” cu aroganta maxima la politistii aia care erau pe acolo. De fapt politistii erau acolo in timp ce ‘mnealui iesea din restaurant, si ca un adevarat general beat (‘ti-ar gradele ale naibii de introvertit) se urca in masina sa o ia la sanatoasa.

Pai nu stiu sincer daca ce ti-au facut aia, (militienii cum i-ai denumit), a fost indeajuns. Aia cu ”pus catuse” ”trantit la pamant”, ”piciorul pe spate”, ei bine, alea sunt doar niste mangaieri pe langa ce meritai tu, bre Iliuta… Pentru mine si mare parte din popor, nu esti decat o mare rusine si scopul pentru care ai fost ridicat in slavi prin anii ’70, este uitat demult. Uitat doar din cauza ta, Ilie Nastase.

[junkie-alert style=”grey”] Da, i-am jignit, păi dacă eu, persoană de 72 de ani, fost parlamentar, fost general în funcţie spun că am băut 3 beri, păi crede-mă băi băiatule, sau spune că am refuzat şi dă-mi amendă, dar nu-mi pune tu cătuşele, tu îmi pui cătușele înainte să vezi dacă sunt beat? [/junkie-alert]

Pe bune?

Related Post

2 Comments on “Fosta mandrie, acum o rusine

    • I s-au dat aere, functii, atentie deosebita. Nimic de zis si il pot respecta doar pentru ”obiectul strict sportiv”.. Insa comportamentul de golan si derbedeu lasa de dorit si asta face sa fie exclus din ”mandria romanilor”.. Inca o dovada a atitudinii nerusinate!!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.