Era si timpul pentru iPhone 6

Tot se bateau unii , care sa prinda loc , care sa si-l ia mai repede, ba ca se indoaie , ba ca e doar o goanga.  Nici nu mai stii ce sa crezi. Stii vorba aia : ,, Pana nu vezi tu cu ochisorii…..!!! Da ,e vorba de mult vorbitul  iPhone 6 , care asa cum cum era de asteptat a sosit si la noi prin intermediul Quickmobile , trendsetter si primii care ne incanta cu produsele Apple in Romania.

Sincer, nu prea imi fac un obicei in a vana sau sa ma dau peste cap pentru gadgeturi sau diferite dispozitive mobile. Imi place totusi sa impartasesc sau sa aflu mai multe despre aplicatiile si dotarile cu care sunt inzestrate. Insa acest iPhone 6 parca are ceva mai special. Un look care aduce mai cu seama a bijuterie. O idee de inalta clasa , haute si finete asamblata intr-o singura carcasa.

iphone 6

Asa ca gratie Quickmobile, am reusit sa admir cumva panorama oferita de cele mai noi gaselnite ale Apple , iPhone6 si iPhone6 plus chiar si asa, doar vazandu-le ajunse.quick mobile

Aaa!!! Sa nu uit. Pentru cine nu stia : In timp ce in celelalte popoare ( inclusiv New York-Apple) se astepta inca la coada pentru achizitionarea acestuia din magazin, in Romania, la QuickMobile , trebuia doar sa-l comanzi fara a iesi din casa.  Un lucru interesant si imbucurator  pentru noi.  Clar ca Romania are potential si este direct implicata in procesul de dezvoltare a tehnologiei.Si tare sunt curios cine este primul fericit din tara care a avut parte de iPhone 6 ?

Pana aflu raspunsul la intrebare va invit sa participati si la concursul desfasurat pe blogul lui Cristi China Barta , unde cu siguranta va va surade ideea . Garantat…

Super ! Nu ???

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.