Dumar te indruma

Oricine isi  poate inchipui cum si-ar putea amenaja, renova, cate ceva prin interiorul unei curti, o imbunatatire a instalatiilor aferente. Numai ca ce nu stiu multi, este faptul ca materialele concepute sunt de multe ori greu de obtinut sau daca cineva isi propune sa si le faca singur, atunci risca  sa aiba o mare problema…

Cel mai corect este sa cauti o firma cu experienta in categoria materialelor de constructii.

Am fost placut surprins sa vad o casa imprejmuita de un gard din beton , o constructie speciala, cu un design deosebit. Cum cateodata curiozitatea ma impinge intr-adevar pana intr-acolo incat sa aflu purul adevar, imi arunc ochii peste gard si un nene , mirat, ma intreaba daca ma poate ajuta.

Ii explic care ar fi curiozitatea despre gardul cu pricina, si imi povesteste  calm provenienta acestuia. este vorba de Dumar Construct, o firma ce activeaza pe piata romaneasca de 23 ani, este principalul vinovat pentru ridicarea acelui gard superb ce imprejmuia proprietatea. Gardul, variat cu structura imprimata, facea intr-adevar sa i se acorde o deosebita notorietate. Pe aceasta suprafata , aflu ca de fapt proprietarul a fost cel ce i-a aplicat vopseaua lavabila cu un strat de lac impermeabilizant.

VLUU L210  / Samsung L210

 

Aflu ca cei de la Dumar Construct, ofera montajul acestor elemente la preturi cat mai modice pentru ca ulterioarele reclamatii sa nu-si aiba locul , clientii sa fie pe deplin multumiti  de o lucrare trainica si corecta.

Acestia realizeaza diferite elemente si prefabricate din beton cu cele mai noi tehnologii.  Pe langa toate aceste realizeaza o gama diversa de prefabricate destinate domeniilor de infrastructura rutiera, constructii civile, elemente structurale precum si prefabricate din beton destinate lucrarilor de canalizare.

Din 2001, firma a inceput sa lucreze in domeniul infrastructurilor de drumuri, retele de apa si canalizare. In colaborare cu  si pentru alte companii, Dumar Construct a produs camine prefabricate pentru vane, camine prefabricate pentru devieri conducte, camine vizitare canalizari.

Related Post

One Comment on “Dumar te indruma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.