Din partea noastra,sanatate

La multi aniCam asa as spune acum , la inceput de 2014,  pentru unii mai plin de sperante, pentru altii mai plin de pesimism sau neajunsuri. Adevarul este ca daca mergi mereu pe ideea ca nu se poate, e clar ca nu va fi posibil.  Pe ideea :

– Mai rau de-atat nu se poate…

– Ba se poate…!!!

In sfarsit, una peste alta, noi, cei mai de rand , ne asumam si ne inarmam cu optimism, facem trecerea in Noul An cat se poate de romaneste si omeneste, mai o emisiune distractiva la tv, mai o stire… Apropo de stire , imi dau seama cat de rau e romanul.  Nici nu se termina bine uratura de Anul Nou, distractia si starea de bine cu trecerea in Noul An, ca deja primim incurajari de la tot felul de stiristi : Cat se va scumpi combustibilul de la inceputul noului an ( ceea ce s-a si intamplat cred , de la  31.01.2013/ 23.55 ), nici nu a apucat fixul de 00.00, cat se vor scumpi gazele, efectele scazute ale economiei ( care economie si de unde… nu stiu)… si multe altele, numai bune de incurajat omenirea.

Deci , acum era o stire despre cum petrec romanii de Revelion, imediat urmau doua despre dezastre economice. Asa  ca eu ce sa spun :

Din partea noastra … Sanatate…!!!

Din partea altora, ce se poate, ca doar ne-am obisnuit, nu ???

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.