Cretinismul sau cum sa fii jurnalist in Romania

Ma uit exact ca un nebun si imi dau seama ca totul este un fals. Practic, suntem inconjurati in fiecare minut de stiri false scrise de jurnalisti falsi, fara o unda de adevar sau ceva concret care sa confirme . Un titlu fals, fara nici o legatura cu ce cuprinde un anume articol.

Si, de ce sa nu recunosc, incep sa ma oftic si tind sa le dau dreptate tembelilor care fac astfel de inscrisuri. Si unde mai pui ca daca ar fi pe un blog ca al meu, as mai trece cu vederea.

Ma , e incepator, n-are minte, e nebun, n-are studii…!!!

Dar oamenii scriu pentru editoriale destul de bazate si cu cu experienta de-a lungul timpului, ohooo!!!  Ieri am citit o stire pe un editorial online , ghiciti editorialul …. Incepe cu Ade… si se termina cu …Varul….

Stirea se referea la acel roman , Bogdan Ionescu care a fost amendat in Germania deoarece circula pe o bicicleta fara frana pe o parte deoarece avea numai o mana. Tinand cont de temeiul legal, nu vad care ar fi problema. Practic bicicleta este prevazuta cu doua frane pe ghidon, de o parte si cealalta. Poti sa nu ai nici o mana, Doamne fereste !!!

bike

Bineinteles, omul a adus cateva modificari bicicletei , care erau omologate. Si asta s-a dovedit ulterior cand baiatul si-a primit banii inapoi. Cam asta era problema cu articolul.

Insa de aici pana la sublimul titlu de WoW : Un roman fara un brat a fost amendat ca nu tinea amandoua mainile pe bicicleta ….  este mult si jignitor pentru noi , cei care punem botul mai mult sau mai putin la abureala jurnalistilor.

Practic, cred ca si noi, cei care citim cate unul din asta, promitem cu scrasnete de dinti ca nu o mai facem. Pana data viitoare, la noul titlu cu rasunet al unui jurnalist de succes…..

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.