Citesc ganduri

bloggerIn timp ce umblu de-a valma peste internetul cateodata parca inutil, unde nu imi gasesc absolutul sau inspiratia perfecta, am tendinta sa simplific cautarile, urmarind ce mai scriu altii, ce gandesc, cum si de ce zambesc sau de ce sunt tristi.

Gasesc cu certitudine ca eu sunt mare pe langa ce scriu, cei de-o seama cu mine, in a asterne diverse idei sau felii de certitudini pe coala alba, virtuala  a blogului . Ma amuza cum unii, pleaca de la un subiect, si ajung sa trateze practic cu totul altceva decat ce incep.

De cele mai multe ori, cei mai bogati in idei, reusesc sa convinga si sa confirme aproape prin tot ceea ce scriu si  alatura in paginile diverselor bloguri. Sunt un fan al blogurilor generaliste , in care sa pot scrie si vorbi despre absolut orice. Ma intereseaza toate tipurile de categorii , de dezbateri si informatii din care sa pot invata. Nu sunt impotriva unor bloguri de nisa sau care sa se diversifice in jurul unui anume subiect. Insa vreau sa pot profita la maxim de orice citesc, orice caut si orice obtin.

Sincer, imi place sa impartasesc si sa citesc un site simplu, un site pe care pot sa poposesc mult timp, sa-l rsfoiesc ca pe o carte sau un roman. Mie , mi se pare o mica enciclopedie , unde informatia imi poate da un raspuns la ce caut sau pur si simplu , doar imi place.  Ganduri.eu , iti poate da un sfat folositor si prietenesc in care te invata cum sa scapi de singuratate ,  poti afla diverse sfaturi din psihologia si importanta unei relatii , sau poti afla noi locuri si destinatii de vacanta sau excursii .

Orice categorie interesanta o poti gasi pe mica platforma de informatii, poti gasi cele mai diversificate informatii despre tehnologie, stil de viata, curiozitati, mediul inconjurator sau chiar lectii de viata din care ne putem inspira oricare dintre noi, poate sa reusim , sa invatam sau sa  aplicam din ceea ce ne este rezervat pe ganduri.eu

Astfel, imi imbogatesc cumulul de idei, revin la starea initiala apeland la ganduri.eu Cand obosesc, cu gandurile mele, apelez la acele ganduri informative pentru a putea continua si reusi…Si astfel, o pot lua de la capat , cu forte noi, pana la noi Ganduri

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.